کد خبر: ۴۷۴۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
المپیک ۲۰۲۴

واکنش کمیته بین‌المللی المپیک به جنجال بوکسور الجزایری

کمیته ملی المپیک به جنجال به راه افتاده در یکی از مسابقات بوکس زنان در رقابت‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس واکنش نشان داد.
واکنش کمیته بین‌المللی المپیک به جنجال بوکسور الجزایری

مخاطب ۲۴- یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات رخ داده در رقابت‌های المپیک ۲۰۲۴ روز گذشته (پنجشنبه) در مسابقات بوکس زنان رخ داد؛ جایی که نبرد «ایمانه خلیف» بوکسوری از کشور الجزایر برابر «آنجلا کارینی» از ایتالیا پس از تنها ۴۶ ثانیه از زمان شروع مبارزه با انصراف بوکسور ایتالیایی به پایان رسید. دلیل او برای انصراف هم دریافت مشت‌هایی سنگین از رقیب الجزایری‌اش بود که سال گذشته به دلیل وجود سطح بالای هورمون مردانه تستوسترون در بدنش از شرکت در مبارزات بوکس زنان محروم شده بود.

بیشتر بخوانید

این ماجرا و حواشی آن از جمله خودداری کارینی از دست دادن با بوکسور الجزایری، گریه‌های او به دلیل درد ناشی از مشت‌های حریف و دلداری دادن جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا به هموطنش و پیام معناردار او (ملونی در پیامی در فضای مجازی به ناعادلانه بودن مبارزه اشاره داشت) آنقدر بازتاب داشت که سرانجام کمیته بین‌المللی المپیک را مجاب به نشان دادن واکنش کرد.
نهاد حاکم بر ورزش جهان در بیانیه‌ای از بوکسور الجزایری حمایت و بر قانونی بودن حضور او در بخش زنان المپیک حمایت کرده است. در بیانیه IOC آمده است: «تمام ورزشکارانی که در رقابت‌های بوکس المپیک شرکت دارند، طبق معیار‌های قانونی تأیید صلاحیت شده و واجد شرایط حضور در این مسابقات هستند که شامل معیار‌های پزشکی تعریف شده توسط کمیته بوکس رقابت‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌شود. همچون ادوار قبلی مسابقات المپیک، جنسیت و سن ورزشکاران حاضر بر اساس اطلاعات مندرج در گذرنامه آن‌ها صورت گرفته است.»

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.