کد خبر: ۴۷۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵

پژمان‌فر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شد

نمایندگان مجلس نصرالله پژمان‌فر را به عنوان رئیس کمیسیون اصل نود انتخاب کردند.
پژمان‌فر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شد

مخاطب۲۴- در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز یک‌شنبه ۱۴ مردادماه نمایندگان نصرالله پژمان‌فر را با ۱۵۶ رأی به عنوان رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی انتخاب کردند. هیئت‌رئیسه مجلس آقایان نصرالله پژمان‌فر و سید محمد موحد را به عنوان کاندیدای ریاست کمیسیون اصل ۹۰ به صحن علنی معرفی کرد که این موضوع در دستور جلسه هفته جاری مجلس قرار گرفت تا تکلیف رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در اولین سال فعالیت مجلس دوازدهم مشخص شود. حجت‌الاسلام پژمان‌فر پیش از این رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس یازدهم بوده و اکنون نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی است. نصرالله پژمان فر در ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۳ در تهران متولد شده است. او پس از پایان دوران متوسطه در هنرستان و رشته مکانیک علی رغم قبولی در کنکور از ادامه تحصیل در دانشگاه انصراف داده و به حوزه علمیه تهران رفت، و بعد از مدتی به مشهد رفته و در مدرسه مجتهدی از محضر اساتیدی همچون حضرات آیات حق شناس و صادق شریعتمداری بهره برد. سپس تحصیلاتش را در مدرسه برهان ادامه داد و در شهرری نیز از درس اساتیدی از جمله آیت الله سیدمحمدحجت کوه کمریه بهره‌مند شد. او بعد از چند سال تحصیل در مشهد به همکاری با جامعه المصطفی العالمیه پرداخت، و در همین دوران مدیریت مدرسه علمیه شهید صدوقی مشهد را نیز برعهده داشت. پژمان‌فر در سال ۱۳۸۸ به عنوان معاون آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان آغاز به فعالیت کرد و دو سال بعد از آن در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرده و به عنوان نماینده مردمشهد و کلات به مجلس راه یافت. او همچنین در دوره دهم، یازدهم و دوازدهم نماینده مجلس شورای اسلامی شد.
ماده ۴۴ آیین نامه داخلی مجلس نحوه تشکیل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس را تشریح کرده که به موجب آن «به منظور سامان دادن و کارآمد سازی مجلس و نمایندگان، خصوصا نسبت به طرز کار قوای مجریه و قضائیه و مجلس مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی بالاخص اصل نود، کمیسیونی به نام اصل نودم قانون اساسی تشکیل می‌شود که طبق قوانین مصوب مربوط به خود اداره و انجام وظیفه کند. اعضای این کمیسیون به شرح زیر است:۱- از هرکمیسیون تخصصی یک نفر با معرفی کمیسیون مربوطه۲- هشت نفر از نمایندگان که توسط رؤسای شعب و هیأت رئیسه به عنوان اعضای ثابت انتخاب می‌شوند. تبصره ۱- رئیس کمیسیون با پیشنهاد حداقل دو نفر توسط هیأت رئیسه مجلس از بین اعضای ثابت کمیسیون و با رأی مجلس برای مدت یکسال انتخاب می‌شود.»
شایان ذکر است که در جلسه روز گذشته هیئت‌رئیسه مجلس اعضای اصلی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس دوازدهم انتخاب شدند که اسامی آن‌ها بدین شرح است؛ نصرالله پژمان‌فر، فرهاد بشیری، محمد امیر، محمد معتمدی‌زاده، علی کشوری، سیدمحمد موحد، حسینعلی حاجی دلیگانی و مصطفی معینی آرانی.

برچسب ها: نماینده
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.