کد خبر: ۴۷۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳

از دست دادن نزدیکان شما را پیر می‌کند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که از دست دادن یکی از نزدیکانتان می‌تواند شما را سریع‌تر پیر کند.
از دست دادن نزدیکان شما را پیر می‌کند

مخاطب ۲۴- محققان گزارش دادند افرادی که والدین، شریک زندگی، خواهر یا برادر یا فرزند خود را از دست دادند، در مقایسه با افرادی که چنین از دست دادنی را تجربه نکرده بودند، علائم سن بیولوژیکی بالاتر را نشان دادند.

«آلیسون آیلو»، محقق ارشد و استاد طول عمر سلامت در دانشگاه کلمبیا نیویورک، گفت: «مطالعه ما ارتباط قوی بین از دست دادن عزیزان در طول زندگی از کودکی تا بزرگسالی و پیری بیولوژیکی سریع‌تر را نشان می‌دهد.»

پیری بیولوژیکی شامل کاهش تدریجی عملکرد سلول‌ها، بافت‌ها و اندام‌های شماست.

دانشمندان این نوع پیری را با استفاده از نشانگر‌های DNA معروف به ساعت اپی ژنتیک اندازه‌گیری می‌کنند و می‌توانند آن را با سن تقویمی افراد مقایسه کنند تا ببینند چقدر عوامل مختلف باعث پیری زودرس می‌شوند.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۴۵۰۰ نفر را که نمونه‌های خونی را برای آزمایش DNA به عنوان بخشی از یک مطالعه طولانی‌مدت در مورد سلامت ارائه کردند، تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگان از سال‌های نوجوانی تا بزرگسالی ردیابی شدند.

بیشتر بخوانید

محققان مرگ و میر افراد نزدیک به شرکت کنندگان را ردیابی کردند تا ببینند چگونه این مرگ‌ها ممکن است با سن بیولوژیکی آن‌ها مرتبط باشد.

بر اساس آزمایشات اپی ژنتیک، افرادی که در طول زندگی خود دو مورد یا بیشتر از دست دادن عزیزان شأن را تجربه کرده بودند، سن بیولوژیکی بالاتری داشتند.

علاوه بر این، نتایج نشان می‌دهد که دو مورد یا بیشتر از دست دادن در بزرگسالی بیشتر از یک مورد مرگ نزدیکان، با پیری سریع بیولوژیکی مرتبط است و به طور قابل توجهی بیشتر از عدم فقدان نزدیکان است. حدود ۴۰ درصد از شرکت کنندگان حداقل یک بار از دست دادن را بین سنین ۳۳ تا ۴۳ تجربه کرده بودند.

آیلو در بیانیه خبری دانشگاه خاطرنشان کرد: «ارتباط بین از دست دادن عزیزان و مشکلات سلامتی در طول زندگی به خوبی مشهود است. اما برخی از مراحل زندگی ممکن است در برابر خطرات سلامتی مرتبط با از دست دادن آسیب پذیرتر باشند.»

وی گفت که برای درک اینکه چگونه غم و اندوه بر سلامت طولانی مدت تأثیر می‌گذارد، به تحقیقات بیشتری نیاز است.

برچسب ها: سن بیولوژیکی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.