کد خبر: ۴۷۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
مهندس سلطانی در گفتگو با شبکه استانی جهان‌بین:

شاخص‌های مخابراتی چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری بالاتر است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در سفر به استان چهارمحال و بختیاری، در گفتگو با برنامه چشم انداز شبکه استانی جهان‌بین، با تشریح وضعیت شاخص‌های مخابراتی منطقه اظهار داشت: شاخص‌های میانگین استان از میانگین کشوری بالاتر است و توسعه زیرساخت‌های بخش ثابت و سیار و پیشرفت طرح نجما در سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۹۵ درصدی رسیده است.
شاخص‌های مخابراتی چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری بالاتر است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:وی افزود: توسعه فیبر نوری بر طبق طرح در ارزیابی‌های ماهانه و سالانه دو سال گذشته، شاخص‌های کیفی مخابرات منطقه را به رتبه پنجم در سراسر کشور رسانده و اکنون شاخص‌های ارتباطی استان از میانگین کشوری بالاتر است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری با توجه به فعالیت‌های مناسب تاکنون سه بار میزبان گروه ستادی مخابرات بوده است، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران از دیرباز مسئولیت تامین زیرساخت‌های ارتباطی و باند پهن را برای مشترکین و مردم به صورت بهینه فراهم کرده است.

وی با اشاره به اینکه استان در توسعه ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری در شرایط مناسبی قرار دارد، تصریح کرد: در سفر‌های مختلف مدیران مخابرات به استان‌ها، اهمیت این موضوع با مدیران ارشد استانی و دولتی مطرح می‌شود که تاکنون بازخورد‌های مناسبی از این اقدامات و دیدار‌ها حاصل شده است.

مهندس مجیدسلطانی با بیان اینکه نیازمند توجه بخش حاکمیتی به توسعه زیرساخت‌ها هستیم، اظهارداشت: برای پیشرفت عملی ارتباطات کشور، همدلی و همکاری تمام نهاد‌های تصمیم گیر و قانون گذار ضروری است تا بتوانیم به شاخص‌های مدنظر در ارائه هر چه بیشتر خدمات ارتباطی دست یابیم.

مهندس هومان محمودی، مدیرمخابرات منطقه از تلاش‌ها و زحمات مدیرعامل شرکت در توسعه شبکه فیبر نوری و ارتباطات همراه و ثابت استان تقدیر نمود و اظهار داشت: در تلاش هستیم تا با پیشبرد اهداف و خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم در استان چهارمحال وبختیاری، گام‌های موثری را با همکاری سازمان‌های دیگر در توسعه دسترسی‌های پرسرعت ارتباطی و استفاده بهینه از آن برای مردم استان داشته باشیم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.