کد خبر: ۴۸۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶

احتمال شناورسازی ساعت کار ادارات تهران

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران بخشی از اقدامات شهرداری تهران برای تسهیل تردد در مهر ماه همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ مدارس و دانشگاه‌ها و احتمال شناور سازی ساعت کاری ادارات را تشریح کرد.
احتمال شناورسازی ساعت کار ادارات تهران

مخاطب ۲۴- مهدی گلشنی روز چهارشنبه در نشست کمیته تخصصی استقبال از مهر ۱۴۰۳ با بیان اینکه در سال جاری اولین کمیته استقبال از مهر ماه با حضور ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه برگزار شد، گفت: در این ستاد سه هدف عمده شامل روان سازی جریان ترافیک، ایمن سازی ترافیکی و بالا بردن ارتقای ناوگان با حضور حداکثری ناوگان‌حمل و نقل پیگیری می‌شود.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه همزمان کمیته موازی دیگر در مناطق بیست و دو گانه داریم تا اقدامات اجرایی با سرعت ادامه یابد، در مورد سرانجام شناورسازی ساعت کاری ادارات توضیح داد: امروز این دستور کار با آغاز جلسه ستاد از استقبال مهر آغاز شد که با هماهنگی استانداری و فرمانداری موضوع پیگیری می‌شود، اما دقت داشته باشید که به صورت میانگین پیگیری و تصمیم‌گیری در این مورد فرایندی ۲۵ روزه است و زمان لازم دارد.



گلشنی افزود: با اجرایی شدن مصوبه کاهش مصرف انرژی از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور و آغاز ساعت کاری ادارات از ساعت ۶ صبح شاهد بهبود جریان ترافیک بودیم و ساعات کاری در مهر ماه نیز باید به نحوی تعیین شود که عبور و مرور بهتر شود و همچنین با برگشتن ساعات ادارات از ۱۵ شهریور ماه به حالت عادی قطعا بار و جریان ترافیک شدید خواهد شد و ناچاریم با شناورسازی شرایط را نسبتا بهبود ببخشیم.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران در مورد رایگان سازی مترو در نیمه اول مهرماه نیز با بیان اینکه این موضوع نیز در حال پیگیری است، ادامه داد: در مورد تاثیر رایگان سازی باید گفت هر چه میزان ارائه خدمات را افزایش دهیم جذب سفر بیشتر می‌شود و تصمیم رایگان کردن بلیت مترو نیز قطعا تاثیر در بهبود ترافیک دارد.

برچسب ها: ترافیک
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.