کد خبر: ۴۸۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
در حاشیه دیدار دکتر فرزاد مخلص‌الائمه استاندار استان مرکزی با دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن

قدردانی ویژه استاندار استان مرکزی از بانک مسکن جهت ساخت ۱۱۰۰۰ واحد نهضت ملی با منابع مالی بانک مسکن در استان مرکزی

دکتر فرزاد مخلص‌الائمه استاندار استان مرکزی در حاشیه دیدار با دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: انصافاً این بانک در اجرای قانون جهش تولید مسکن خوش درخشید و از اینرو لازم است تا از زحمات و تلاش‌های بانک مسکن در جهت پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن در کشور و به ویژه در استان مرکزی قدردانی شود.
قدردانی ویژه استاندار استان مرکزی از بانک مسکن جهت ساخت ۱۱۰۰۰ واحد نهضت ملی با منابع مالی بانک مسکن در استان مرکزی

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر مخلص‌الائمه گفت: در نشستی با حضور دکتر حسینی مدیرعامل محترم بانک مسکن، به بررسی و مرور مهمترین اقدامات و فعالیت‌های این بانک در حوزه طرح نهضت ملی مسکن پرداختیم.
وی با اشاره به منابع مالی صرف شده برای اجرای این طرح گفت: از میان همه بانک‌های مشارکت کننده، بانک مسکن به لحاظ تجربه، تخصص و تمرکز بر موضوع، در راس قرار دارد و شاهد همکاری بسیار خوب این بانک در استان مرکزی بوده‌ایم.
دکتر مخلص‌الائمه ادامه داد: به رغم اینکه منابع مالی، پولی و بانکی در کشور با محدودیت‌هایی مواجه است؛ بانک مسکن انصافاً در این عرصه خوش درخشید و در اجرای این نهضت در سطح کشور و استان مرکزی، کمک‌های شایانی ارائه نمود که شایسته است از این زحمات قدردانی کنیم.
استاندار استان مرکزی گفت: طی مذاکرات بعمل آمده، مقرر شد که جهت تسریع در پیشرفت چند پروژه مسکونی در استان مرکزی، بانک مسکن با در نظر گرفتن منابع و مصارف و توان مالی خود، مساعدت ویژه‌ای درخصوص تزریق مالی به پروژه‌ها داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه ساخت مسکن در کشور از اولویت‌های مهم همه دولتهاست؛ گفت: به لطف خدا کار‌های بزرگی در سطح کشور انجام شده و طرح نهضت ملی مسکن تاکنون با شتاب نسبتاً خوبی به پیش رفته است و همچنان هم ادامه دارد.
استاندار استان مرکزی افزود: هرچند بنا به تقدیر الهی و با شهادت رئیس جمهور سابق، دولت سیزدهم نتوانست این طرح بزرگ را به سرانجام برساند؛ اما امید می‌رود که دولت محترم چهاردهم این مسیر را با شتاب بیشتری ادامه دهد.
دکتر مخلص‌الائمه در پایان گفت: در حال حاضر، بیش از ١١ هزار واحد مسکونی در این استان با تامین مالی بانک مسکن در حال ساخت است و امیدواریم که این پروژه‌ها هرچه سریعتر به نتیجه برسد و واحد‌های مذکور به مردم تحویل داده شود.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.