کد خبر: ۴۹۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲

​روشنگری از یک تحلیل نادرست در مورد تسهیلات کارکنان بانک‌ها

در پی اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها و کانال‌های خبری مبنی بر دریافت تسهیلات توسط پرسنل بانکی، روابط عمومی بانک صادرات ایران جهت تنویر افکار عمومی پاسخی به شرح ذیل منتشر کرد.
​روشنگری از یک تحلیل نادرست در مورد تسهیلات کارکنان بانک‌ها

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :جای تعجب است که هر از چندگاهی، عده‌ای با فرافکنی و ارائه آمار‌ها و تحلیل‌های نادرست و غلط در تلاشند تا کارکنان شریف و خدوم نظام بانکی را مورد هجمه قرار داده و با استفاده از ایجاد فضای رسانه‌ای به اهداف شوم خود در نا امیدکردن مردم و جذب مخاطب برسند.

در این پاسخ آمده است: تمامی بانک‌ها از جمله بانک صادرات ایران، در چارچوب بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی ج. ا. ا که در اجرای تکالیف مقرر در جزء‌های ۳ و۴ ذیل بند «ح» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور تنظیم شده، اقدام کرده و حتی قبل از آن نیز شبکه بانکی ملزم به رعایت بخشنامه‌های مشابه ماقبل بوده و هست.

شایان ذکر است، سقف تسهیلات پرداختی به استناد بخشنامه‌های فوق‌الذکر که در بانک صادرات ایران به صورت دقیق رعایت شده به مراتب پایین‌تر از تحلیل و رقم نادرست و کذب اعلامی در برخی رسانه‌هاست.

لازم به ذکر است، یکی از مزیت‌های شبکه بانکی، همین شفافیت بوده که مانده تسهیلات کارمندان خود را در دوره‌های زمانی مشخص به صورت تجمیعی اعلام می‌کند.

کارمندانی که در شرایط سخت کرونا، آلودگی و گرمای هوا و حتی تحریم‌های ظالمانه کشور‌های متخاصم، در سنگر اقتصادی مشغول مجاهدت بوده و از اولین ساعات شروع تا پایان روز کاری مشغول خدمت‌رسانی هستند؛ لذا ضمن تکذیب اخبار منتشره به اطلاع می‌رساند رقم مانده تسهیلات تجمیعی مندرج در صورت‌های مالی، مربوط به یک دوره خاص نبوده، بلکه شامل مانده اصل و سود تسهیلات پرداختی به کارکنان شاغل و بازنشسته (به تعداد بیش از ۵۷۰۰۰ کارمند) طی ۷۲ سال فعالیت این بانک است و به دلیل برداشت نادرست و عدم اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف در توضیحات جدول منتشر شده و همچنین عدم استفاده از عبارت «مانده تسهیلات»، موجب سوء برداشت و البته فراهم کردن خوراک تبلیغات منفی برای رسانه‌های بیگانه و مغرض شده است.

بانک صادرات ایران با ۷۲ سال سابقه خدمت در کنار مردم شریف ایران و تقدیم بیش از ۹۲ شهید و حضور بیش از ۱۴ هزار ایثارگر، مأمنی قابل اتکا و معتمد با کارمندانی متعهد برای خدمت به مردم و فعالان اقتصادی کشور است.

بانک صادرات ایران با بیش از ۲۲۰۰۰ پرسنل شاغل و بالغ بر ۳۵۰۰۰ همکار بازنشسته، مجدداً تأکید می‌کند در پرداخت تسهیلات به ایشان کاملاً قانونی رفتار کرده و ضمن توصیه به رعایت اخلاق و انصاف به رسانه‌ها و تحلیل درست از آمار و ارقام به منظور جلوگیری از تشویش اذهان عمومی آمادگی خود را برای هرگونه شفاف‌سازی بیشتر اعلام می‌دارد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.