کد خبر: ۴۹۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰

پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

مدیرعامل بانک شهر با صدور پیامی فرارسیدن دهم شهریور ماه، مصادف با سالروز تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا و آغاز هفته بانکداری اسلامی را به فعالان جبهه اقتصادی و کارکنان پرتلاش شبکه بانکی کشور تبریک گفت.
پیام مدیرعامل بانک شهر به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:متن کامل پیام دکتر سیدمحمدمهدی احمدی به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

قانون بانکداری بدون ربا که پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به تصویب رسید، نظام بانکی کشور را در مسیری متفاوت و جدیدی قرار داد تا بتواند با استفاده مطلوب از ظرفیت‌های این قانون، زمینه را برای برخورداری شهروندان از توزیع عادلانه ثروت و فرصت‌های پولی ومالی فراهم آورد.
بانکداری اسلامی که براساس فقه معاملات اسلامی تدوین شده است نقشی مهم در کارایی بهتر نظام بانکی ایران اسلامی؛ توجه به مسائلی همچون اخلاق و عدالت (عدالت در تخصیص و توزیع منابع) و کمک به پویایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور داشته است.
این هفته همچنین فرصتی مغتنم برای ارج نهادن برتلاش‌های مجموعه پولی و بانکی کشور و یادآوری نقش بانک‌ها در اجرای صحیح و دقیق ارکان بانکداری اسلامی با هدف بهبود فضای کسب و کار، تسهیل دسترسی به اعتبارات و تسهیلات و تامین مالی بخش واقعی اقتصاد می‌باشد.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ بانک شهر فرارسیدن هفته بانکداری اسلامی و سالگرد تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا را به هموطنان، مشتریان و کارکنان خدوم شبکه بانکی تبریک گفته و و از خداوند متعال توفیق خدمت در راه سربلندی ایران اسلامی را مسئلت دارم.

برچسب ها: بانک شهر
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.