کد خبر: ۴۹۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

سقط جنین در چند ماهگی قتل نفس محسوب می‌شود؟

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: تلقی عمده جامعه بر این است که اگر جنین زیر ۴ ماه سن داشته باشد سقط‌کردن او اشکالی ندارد! اما جنین از زمان "لانه‌گزینی" در رحم مادر دارای حیات است و سقط جنین زیر ۴ ماه هم مساوی با قتل فرزند است.
سقط جنین در چند ماهگی قتل نفس محسوب می‌شود؟

مخاطب۲۴- سقط جنین- صابر جباری امروز در نشست کشوری سلامت مادران و جوانی جمعیت با بیان اینکه "باید برای رفع دغدغه مادران برای فرزندآوری تلاش کنیم. "، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر فرایند مادر شدن آسیب خورده و ضربه دیده است بنابراین باید با تلاش برای حفظ کرامت مادری، ترویج خوشایندسازی زایمان طبیعی و صیانت جنین تلاش کنیم.

وی افزود: نرخ باروری در سال ۱۴۰۱ به ۱.۶ رسیده و اکنون کاهش نرخ باوری در کشور متوقف شده است.

وی با اشاره به لزوم کاهش آمار سقط جنین در کشور اضافه کرد: برنامه‌هایی برای پیشگیری از سقط عمدی جنین در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، یکی برنامه آگاه‌سازی عموم جامعه است؛ تلقی عمده جامعه بر این است که اگر جنین زیر ۴ ماه سن داشته باشد سقط کردن او اشکالی ندارد! در حالی که براساس فتوای تمام مراجع، جنین از زمان "لانه‌گزینی" در رحم مادر دارای حیات است و سقط او قتل نفس به‌شمار می‌رود و بسیاری از مردم وقتی متوجه این موضوع می‌شوند که سقط جنین زیر ۴ ماه مساوی با قتل فرزند است از آن منصرف می‌شوند.

جباری از طراحی فرایند و رئوس محتوایی مشاوره اقناع‌سازی و انصراف از سقط جنین در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و ادامه داد: در دنیا تلاش می‌شود این نکته القا شود که سقط جنینِ غیرایمن یا غیربهداشتی مشکل دارد و این تلقی را ایجاد می‌کنند که اگر سقط جنین در شرایط بهداشتی رخ بدهد ایرادی ندارد بنابراین باید در اصلاح این تفکر کوشا باشیم؛ در این راستا پوستر‌های مختلفی نیز درباره پیشگیری از سقط عمدی چاپ و پخش شده است و همه مراکز دولتی و خصوصی ملزم به نصب این پوستر‌ها شده‌اند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت به وظایف متخصصان زنان در پیشگیری از سقط عمدی اشاره و تصریح کرد: در قانون، در شرح وظایف پزشکان و متخصصان زنان و زایمان، عقیم‌سازی دائمی زنان و مردان و مواردی که احتمال برگشت‌پذیری در آنها کم باشد نظیر بستن لوله‌ها، ممنوع شده است همچنین تجویز غربالگری تشخیص ناهنجاری‌های جنین صرفاً به‌درخواست والدین و با تجویز پزشک متخصص مبنی بر احتمال وجود عارضه جدی در جنین یا خطر جدی برای مادر باید انجام شود همچنین برای پزشکانی که جرم سقط جنین را مرتکب می‌شوند علاوه بر جرایم عمومی، ابطال پروانه پزشکی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خط ۶ سامانه ۱۹۰ برای رسیدگی به شکایات مرتبط با اجرای قانون جوانی جمعیت راه‌اندازی شده است.

برچسب ها: سقط جنین
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.