کد خبر: ۴۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰

آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان منتقل می‌شود

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس با اشاره به ابلاغ قانون انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان توسط رییس مجلس به رییس جمهور گفت: انتقال آب دریای عمان به سیستان بلوچستان، سرآغازی برای ورود آب پایدار به کشور خواهد شد.

به گزارش سرویس استان ها/ سیستان و بلوچستان مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا- حبیب اله دهمرده با اشاره به ابلاغ قانون انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان توسط رییس مجلس به رییس جمهور گفت: یک اتفاق تاریخی درحال رخ دادن است. اولین باری است که طلسم انتقال آب از دریای عمان شکسته شده و این مسئله قانون شد و شورای نگهبان آن را تایید کرد و دنبال آن هستیم که اجرایی شود. دولت موظف است که اجرایی کند و در چندین جبهه باید کار کند و بحث لوله گذاری‌ها صورت گیرد تا زمان از دست نرود.

 

آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان منتقل می‌شود


نماینده مردم زابل افزود: تا زمانی که اقیانوس‌ها وجود داشته باشند، سیستان وبلوچستان و شرق کشور نیز وجود خواهد داشت چرا که این مناطق با توجه به وابستگی شرق کشور به رودخانه هیرمند، در حال حاضر به دریا‌ها وصل خواهند شد و مشکل آب حل خواهد شد؛ البته بحث آب ژرف نیز در حال انجام است و با انتقال آب از دریای عمان بسیاری از مشکلات این حوزه مرتفع خواهد شد.

این نماینده مجلس افزود: ما دنبال این مسئله بودیم که آبی پایدار برای مردم منطقه داشته باشیم که با بحث انتقال آب عمان، این موضوع حل می‌شود البته ما از این موضوع غفلت کرده بودیم.

دهمرده بیان کرد: ما تنها به دنبال بحث انتقال آب از دریای عمان برای سیستان و بلوچستان نبودیم بلکه ما خواهان این موضوع هستیم که بحث انتقال به سراسر کشور توسعه پیدا کند، اما در حال حاضر بحث انتقال برای سیستان و بلوچستان فراهم شد و امید است این موضوع با کمک دولت برای استان‌های دیگر نیز محقق شود چراکه ظرفیت این موضوع وجود دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس خاطرنشان کرد: جا دارد که از تمام دست اندرکاران این موضوع تشکر ویژه صورت گیرد و جای تبریک به مردم سیستان و بلوچستان دارد که در عید مبعث بحث انتقال آب از دریای عمان برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
چند رسانه ای
چابهار؛ بهشت ایران چابهار؛ بهشت ایران
بندر چابهار از شهر‌های استان سیستان و بلوچستان و تنها بندر اقیانوسی ایران است. بخاطر آب و هوای بهاری که بر این شهر ساکن است، اغلب مردم چابهار را بخاطر چهار فصل بهاری آن مخفف "چهابهار" می‌دانند و به آن لقب بهشت جنوب ایران می‌دهند.