کد خبر: ۴۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۷

حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در منزل همکار مرحوم «حسین سبزبان» برای عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده و بازماندگان محترم ایشان

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن طی سفر به شهر زاهدان در استان سیستان و بلوچستان، برای عرض تسلیت در منزل همکار مرحوم «حسین سبزبان» حضور یافت و با خانواده و بازماندگان محترم ایشان ابراز همدردی کرد.
حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در منزل همکار مرحوم «حسین سبزبان» برای عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده و بازماندگان محترم ایشان

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :با نهایت تأسف و تاثر، شاد روان حسین سبزبان همکار محترم بخش ستاد مرکزی بانک مسکن استان سیستان و بلوچستان به همراه همسر و سه فرزند خود در مراجعت از زیارت حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)، دچار سانحه رانندگی شدند و همگی به دیدار حضرت حق شتافتند و متأسفانه پسر ایشان به تنهایی، بار داغ عظیم از دست دادن همه اعضای خانواده خود را به دوش می‌کشد. از اینرو، دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن و جمعی از اعضاء هیأت عامل و مدیریت و معاونین استان به منظور ابراز همدردی، دلجویی و تسلی خاطر با تنها بازمانده همکار محترم بانک مسکن ضمن شرکت در مراسم ترحیم، در منزل مرحوم سبزبان در زاهدان نیز حضور یافتند و با ابلاغ پیام تسلیت خانواده بزرگ بانک مسکن به فرزند برومند مرحوم سبزبان و ادای احترام به همه رفتگان این واقعه اسفبار و دعا کردن برای شادی روح این بزرگواران، از درگاه حضرت حق برای بازماندگان این عزیزان سفر کرده، اجر و صبر جمیل مسألت نمودند.

دکتر حسینی در این دیدار ضمن همدردی با فرزند مرحوم سبزبان، با برشمردن خصایص و ویژگی‌های مثبت کاری و اخلاقی مرحوم، گفت: بانک مسکن یکی از همکاران زحمتکش، صدیق، متواضع و خوشنام خود را از دست داده است و وظیفه اخلاقی، دینی و سازمانی ما، حمایت و پشتیبانی همه جانبه از فرزند ایشان است. زیرا ارتقا جایگاه و درخشش بانک مسکن در گرو زحمات و تلاش‌های بی نظیر همکاران توانمند و متعهد ماست و ما باید قدردان زحمات تک تک همکاران عزیز و خانواده‌های محترم ایشان باشیم.

لازم به ذکر است که دکتر حسینی مدیرعامل بانک مسکن از شعب بلوار دانشگاه، شهدا و مولوی در شهرستان زاهدان استان سیستان و بلوچستان نیز بازدید کردند و بی واسطه با همکاران درخصوص عملکرد شعب و نظرات و پیشنهاد‌های آنها به گفتگو نشستند.

همچنین نشست صمیمانه‌ای با حضور مدیرعامل و مدیران ستادی و روسای شعب استان در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی استان برگزار گردید و دکتر حسینی ضمن تشریح آخرین اقدامات و برنامه‌های در دست اقدام بانک، بر تسریع در جذب منابع به عنوان مهم‌ترین اولویت بانک در سالجاری و افزایش تلاش همه همکاران و مدیران شعب و استان‌ها در این راستا تاکید نمودند.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.