کد خبر: ۴۹۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۵

یورو در حال سقوط

افزایش قیمت کالا و همچنین ترس از آسیب شوک رکود تورمی در اروپا به دنبال جنگ در اوکراین باعث شد تا یورو به پایین‌ترین سطح ۲۲ ماه اخیر دربرابر دلار سقوط کند و ین، فرانک سوئیس و استرلینگ نیز کاهش یافتند.
یورو در حال سقوط

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک؛ افزایش قیمت کالا و همچنین ترس از آسیب شوک رکود تورمی در اروپا به دنبال جنگ در اوکراین باعث شد تا یورو به پایین‌ترین سطح ۲۲ ماه اخیر دربرابر دلار سقوط کند و ین، فرانک سوئیس و استرلینگ نیز کاهش یافتند.

 

یورو در حال سقوط

 


بیشتر بخوانید: قیمت امروز دلار، طلا و سکه



به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، یورو امروز (دوشنبه) به پایین‌ترین میزان در ۱۵ ماه گذشته رسید.

 


یورو در معاملات آسیایی تا ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱.۰۸ دلار رسید که پایین‌ترین سطح از ماه می ۲۰۲۰ بود و فاصله زیادی با ۱.۰۶ دلار سال ۲۰۲۰ ندارد. دلار استرالیا و نیوزلند هر کدام ۰.۹ درصد افزایش یافت و به اوج خود در چهار ماه گذشته رسید. همچنین گندم به بالاترین حد خود در ۱۴ سال گذشته رسید.

درگیری‌ها در اوکراین در آخر هفته شدت گرفت و به نظر می‌رسد تلاش برای آتش‌بس نتیجه‌ای نداشته است. البته روسیه عملیاتی را که در ۲۴ فوریه آغاز کرد، یک عملیات نظامی ویژه می‌خواند و اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای اشغال اوکراین ندارد. درگیری و تحریم‌های سخت غرب علیه روسیه باعث کاهش دارایی‌های روسیه و افزایش قیمت‌های صادرات روسیه شده و این خبر بسیار بدی برای رشد جهانی است.

یورو به پایین‌ترین سطح ۱۵ ماهه خود یعنی ۱۲۴.۷۸ ین سقوط کرد و پوند نیز تحت تاثیر دورنمای اروپا قرار گرفته و به کمترین میزان در دو ماه گذشته یعنی ۱.۳۱ دلار سقوط کرده است. چین هدف کاهش رشد اقتصادی حدود ۵.۵ درصد در سال جاری را اعلام کرد و تولید ناخالص داخلی چین در سال گذشته ۸.۱ درصد رشد کرد که هدف دولت بیش از ۶ درصد بود. یوان امروز (دوشنبه) کاهش یافت و به ۶.۳۲ در هر دلار رسید.

دلار استرالیا به بالاترین حد خود در ژانویه و به ۰.۷۴ دلار رسید. دلار نیوزیلند نیز به بالاترین رقم ژانویه و به ۰.۶۹ دلار رسید. دلار آمریکا در برابر فرانک سوئیس و ین افزایش یافت. شاخص دلار آمریکا به رقم ۹۹.۲۲ و به بالای ۲۲ ماهه رسید.

برچسب ها: یورو دلار ارز
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.