کد خبر: ۵۰۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴

وحدت اسلامی یعنی غیرمسلمانان نتوانند هرکاری خواستن سر مسلمانان در بیاورند

رئیس جمهور گفت: چرا دو سه میلیون اسرائیلی، مسلمانان و جوان و پیر و بچه و زن را می‌کشند و مدرسه و بیمارستان و همه را بمباران می‌کنند، آنها جرات می‌کنند این کار بکنند، چون ما با هم نیستیم و زبان و نگاه مشترک و وحدت اسلامی نداریم.
وحدت اسلامی یعنی غیرمسلمانان نتوانند هرکاری خواستن سر مسلمانان در بیاورند

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهور در سی‌وهشتمین دوره کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با موضوع «همکاری‌های اسلامی و دستیابی بر ارزش‌های مشترک با تأکید بر مساله فلسطین» که صبح امروز با حضور برخی از مقامات لشکری و کشوری و همچنین ۷۸ شخصیت از علمای دینی و فرهنگی جهان اسلام از ۳۰ کشور در سالن اجلاس سران کار خود را آغاز کرد، گفت: طبق گفته قرآن همه مسلمانان با هم برادرند و مسلمانان در برابر غیرمسلمانان و دشمنان باید ید واحده باشند. اما آیا واقعا اینگونه‌ایم؟

وی افزود: اروپایی‌ها با همه دعوا‌هایی که داشتند مرز‌ها را برداشتند و پولهایشان را یکی کردند و راحت با هم رفت و آمد می‌کنند ولی ما دیوار میکشیم و جلوی همدیگر رو می‌گیریم و گا‌ها همدیگر را می‌کشیم، این تفرقه و اختلاف را دشمن در بین ما ایجاد و تقویت می‌کند.

پزشکیان تصریح کرد: وحدت بالاتر از نماز و روزه‌ای است که ما می‌خوانیم و می‌گیریم. مسلمانان نماز می‌خوانند و روزه می‌گیرند ولی باهم دعوا می‌کنند. اختلاف یعنی عصیان در برابر خدا.

رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: چرا دو میلیون سه میلیون اسرائیلی، مسلمانان و جوان و پیر و بچه و زن را می‌کشد و مدرسه و بیمارستان و همه را بمباران می‌کند، آنها جرات می‌کنند این کار بکنند، چون ما با هم نیستیم و زبان و نگاه مشترک و وحدت اسلامی نداریم و سر چیز‌های ساده باهم دعوا می‌کنیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: وحدت اسلامی یعنی غیرمسلمانان نتوانند هرکاری خواستن سر مسلمانان در بیاورند و بیایند در کشور‌های اسلامی مستقر شوند و تفرقه بیاندازند.

وی اظهار داشت: ما مسلمانان باید در عمل برادر باشیم نه در حرف و سخن. جنگ با همدیگر لبه آتش است. باید آنهایی که طمع به سرزمین‌های مسلمانان دارند را با قدرت و عزت از سرزمین‌های مسلمانان بیرون کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در سفر به عراق به برادرانمان گفتم چرا نباید کشور‌های اسلامی راحت به سرزمین‌های یکدیگر بروند؟ گفت: چرا مسلمانان نباید از پاکستان و افغانستان، ترکمنستان و ایران راحت سوار قطار شوند و به مکه و مدینه و نجف و کربلا و استانبول و .. نروند؟

وی با بیان اینکه تقویت وحدت و انسجام، شعار محوری و اصلی وی در دوران انتخابات ریاست جمهوری بود، تصریح کرد: وحدت و انسجام قدرت ما در کشور‌های اسلامی و در میان کشور‌های اسلامی را افزایش می‌دهد.

رئیس جمهور با اشاره به رویه عمل حضرت محمد (ص) در بدو ورود به مدینه و پس از فتح مکه در ایجاد برادری میان مسلمانان، افزود: اگر ما خود را پیرو پیامبر اسلام می‌دانیم، باید ببینیم که عمل ما نیز همین ادعا را گواهی می‌کند؟ امروز کشور‌های اروپایی که با هم جنگ‌های بزرگ و شدید داشتند، اختلافات را کنار گذاشته، مرز‌ها را کمرنگ کرده، پول‌ها را واحد و امکان تردد آسان میان کشور‌های یکدیگر را برای شهروندان‌شان فراهم کرده‌اند، آن وقت ما هنوز درگیر دعوا و اختلاف با یکدیگر هستیم، آیا این مسلمانی است؟

پزشکیان با بیان اینکه عامل ایجاد اختلاف و تفرقه میان ما مسلمانان دشمنان هستند، اظهار داشت: ایجاد و تقویت وحدت میان مسلمانان، از هر نماز، روزه و عبادتی بالاتر است. ما پیرو یک خدا، یک کتاب و یک پیامبر هستیم که همه ما را به وحدت دعوت و اختلاف و تفرقه را نهی می‌کنند؛ تفرقه و دوری از وحدت، عصیان در برابر دستور خدا، کتاب و رسول است.

رئیس جمهور «صراط مستقیم» که ما در نماز‌های یومیه آن را از خداوند طلب می‌کنیم، همان وحدت و انسجام دانست و گفت: روزانه در ۵ نوبت از خداوند چنین مطالبه‌ای می‌کنیم، اما در عمل با یکدیگر اختلاف می‌کنیم و نتیجه آن می‌شود که یک اقلیت در سرزمین‌های اشغالی زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون می‌کشد، چون ما وحدت و انسجام نداریم.

پزشکیان نماز و روزه و عبادات را برای ایجاد وحدت میان مسلمانان دانست و با طرح این نکته که اگر ما با هم وحدت نداریم، پس چه نمازی می‌خوانیم، خاطرنشان کرد: نماز برای آن است که ما با هم اختلاف نداشته باشیم تا دشمنان نتوانند به مسلمانان ظلم کرده و منابع و امکانات ما را تاراج کنند. مقصر این وضعیت در وهله اول خود ما مسلمانان هستیم که به جای چنگ زدن به ریسمان الهی، درگیر جزئیات و شکل ادای برخی مناسک و عبادات مانده‌ایم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همه ما از وحدت سخن می‌گوییم، اما تحمل یکدیگر را نداریم، اجازه رشد به هم نمی‌دهیم و یکدیگر را حذف می‌کنیم، گفت: وحدت یعنی در عمل نشان دهیم که ما با هم به یک قبله و با یک امام و با وحدت و انسجام نماز را اقامه می‌کنیم، اگر توانستیم این هدف را محقق کنیم، مسلمان هستیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه اگر ما با هم در عمل وحدت داشته باشیم هیچ قدرتی حریف ما نیست، افزود: امیدوارم این جمع بتواند برای جوامع اسلامی یک نسخه، یک دستورالعمل و یک پیام بیاورد و به اختلاف و تفرقه پایان بخشد. اختلاف و تفرقه لبه آتش است و امیدوارم خدا به ما کمک کند تا با رفع اختلافات بتوانیم جوامع اسلامی را به عزت برسانیم و همه کسانی را که به هر شکل به سرزمین‌های اسلامی طمع می‌کنند، با قدرت اخراج کنیم.

رئیس جمهور در این مراسم از تازه‌های نشر پژوهشگاه مطالعات تقریبی وابسته به مجمع جهانی تقریب مذاهب رونمایی کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.