کد خبر: ۵۰۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
دادستان کل کشور:

بنای تمامی دولت‌ها بر خدمتگزاری بوده و هیچ دولتی بنای خیانت نداشته و ندارد

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه بدحجابی هم نوع بیماری است، گفت: «امروزه با معضلی به نام بدحجابی در کشور مواجه هستیم که خود یک بیماری است.» وی با تأکید بر اینکه بدحجابی باید در کشور جمع شود، گفت: «ارزش انسان، به حیا و عفت اجتماعی اوست.»
بنای تمامی دولت‌ها بر خدمتگزاری بوده و هیچ دولتی بنای خیانت نداشته و ندارد

مخاطب ۲۴- دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه قصد دولت چهاردهم خدمتگزاری به عموم مردم است، گفت: دولت تلاش دارد خدمت صادقانه انجام دهد و رییس جمهوری نیز مواضع صریح علیه استکبار اعلام کرده است.
حجت الاسلام محمد موحد روز چهارشنبه در مراسم افتتاح مرکز بازتوانی ماده ۱۶ شهید داود احمدی زنجان با تاکید بر اینکه همگان باید رییس دولت چهاردهم را در تحقق برنامه‌ها کمک کنند، افزود: دشمنان به دلیل شکست در برنامه‌های متعدد خود به مساله تحریم متوسل شده اند.

وی با تاکید اینکه دولت چهاردهم را در صورت جراحی‌های اقتصادی باید کمک حال باشیم، اظهار داشت: بنای تمامی دولت‌ها بر خدمتگزاری بوده و هیچ دولتی بنای خیانت نداشته و ندارد.
حجت الاسلام موحد با تاکید بر اینکه هر دولتی به پشتیبانی مردم نیاز دارد گفت: هر چند اشتباهاتی وجود دارد و در این میان دشمنان با سوء‌استفاده تمامی توان خود را به کار بسته اند تا کشور به راه اصلاحی خود نرسد.

وی با اشاره به اینکه همه باید کمک کنند تا دولت آثار تخریبی موانع را به حداقل کاهش دهد، خاطر نشان کرد: کشورمان با تمام قوا در مقابل دشمنان ایستاده است.

دادستان کل کشور همچنین با اشاره به اینکه بدحجابی هم نوع بیماری است، گفت: امروزه با معضلی به نام بدحجابی در کشور مواجه هستیم که خود یک بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه بدحجابی باید در کشور جمع شود، گفت: ارزش انسان، به حیا و عفت اجتماعی اوست.

این مسوول با بیان اینکه در غرب و کشور‌های اروپایی نیز در امر حجاب محدویت قائل هستند و اینطور نیست که هرکسی با هر لباسی بخواهد در بیرون تردد کند، اظهار داشت: در صورت بروز چنین وضعیتی جریمه اعمال می‌شود.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه در این کشور‌ها فرد مست هم نمی‌تواند به بیرون برود و مزاحمت ایجاد کند، گفت: این اعمال خلاف قانون در همه کشور‌ها مجازات دارد.

حجت الاسلام موحد با بیان اینکه همه باید در کشور دست به دست هم دهیم تا بیماری بدحجابی درمان شود، تصریح کرد: برای کسانی که از این موضوع تمرد و به قانون و پلیس دهن کجی می‌کنند، باید پرونده تشکیل شود.

این مسوول با بیان اینکه چنین افرادی باید به طور دقیق شناسایی شوند ادامه داد: در این زمنیه پیامک‌های متعددی ارسال می‌شود که از همکاری عموم مردم حکایت دارد.

وی با بیان اینکه برای بدحجابان پرونده تشکیل و دستگاه قضایی نیز اقدامات لازم خود را انجام می‌دهد خاطرنشان کرد: سلامت امنیتی و اعتقادی نیز اهمیت بسزایی دارد و نظام اسلامی به دنبال این است که جامعه سالم باشد و به سمت رستگاری پیش برود.

حجت الاسلام موحد با اشاره به اینکه افتتاح مراکز بازتوانی در راستای کاهش آسیب‌های موجود است گفت: جامعه ایران جامعه‌ای آبرومند بوده است.

وی با اشاره به اینکه مواد مخدر جرم حیثیتی است، اضافه کرد: باید ارزش‌های جامعه حفظ شود و با تقویت آن معضل خانمانسوز اعتیاد به حداقل برسد.

دادستان کل کشور با بیان اینکه یکی از دلایل سرقت، فقر است خاطرنشان کرد: فرد معتاد به علت از دست دادن اراده خود دست به هر کاری دست می‌زند د و در این میان ترک اعتیاد به کاهش پرونده‌ها منتج می‌شود.

وی با بیان اینکه در اراده تکوینی نظام جمهوری اسلامی ایران ارتقای سلامت جامعه بوده و هست اضافه کرد: به محض پیروزی انقلاب اسلامی، بلافاصله نیرو‌های جهادی و سازندگی در اقصی نقاط کشور به ویژه نقاط محروم حضور یافتند و مکان‌های مورد نیاز را احداث کردند و نیازمندی‌ها برطرف شد.

این مسوول با بیان اینکه با شروع جنگ کار و تلاش در کشور متوقف نشد ادامه داد: طی هشت سال دفاع مقدس هیچ کاری تعطیل نشد و ساخت مراکز مختلفی صورت گرفت، حتی فعالیت دانشگاه‌ها گسترش یافت و با تربیت دانشجویان رشته پزشکی امروز در هیچ گروه تخصصی کمبودی نداریم.

برچسب ها: دادستان کل کشور
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»