کد خبر: ۵۰۴۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱

نقش پررنگ بانک صادرات ایران در پشتیبانی از جهش تولید مسکن

​​بانک صادرات ایران در ادامه حمایت و پشتیبانی از سیاست‌های کلان دولت، حجم تسهیلات پرداخت شده برای کمک به قانون جهش تولید مسکن در کشور را به مرز ۱۴ هزار میلیارد تومان رساند.
نقش پررنگ بانک صادرات ایران در پشتیبانی از جهش تولید مسکن

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران،این بانک تا پایان تیرماه سال جاری بیش از ۱۳ هزار و ۹۸۳ میلیارد تومان برای اجرای قانون جهش تولید مسکن پرداخت کرده که از این میان ۵۸۰ میلیارد تومان به تسهیلات ساخت خود مالکی، ۹ میلیارد تومان به مشارکت نهضت ملی مسکن، ۵۸۹ میلیارد تومان به تسهیلات مسکن شهری، ۷۳۳۸ میلیارد تومان به مسکن روستایی، ۴۸۵۹ میلیارد تومان به ودیعه مسکن و ۱۱۹۶ میلیارد تومان به حوادث غیرمترقبه پرداخت و اختصاص یافته است

این بانک با ۱۳ هزار و ۹۸۳ میلیارد تومان تسهیلات، سهم ۶.۲ درصدی از کل تسهیلات بانک‌ها در قانون جهش تولید مسکن داشته و نقش قابل توجهی از نظر سهم از تسهیلات جهش تولید مسکن به خود اختصاص داده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که سهم بانک صادرات ایران از ۵.۸۶ درصد در پایان فروردین ۱۴۰۳ به ۶.۲ درصد در تیرماه افزایش داشته و در سه ماه اردیبهشت و خرداد و تیرماه، تسهیلات بیشتری را نسبت به قبل در جهت جهش تولید مسکن پرداخت کرده است.

سهم ۹۵ درصدی هشت بانک بزرگ در تسهیلات مسکن

بانک‌های کشور بیش از ۲۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای جهش تولید مسکن از سال ۱۴۰۰ تا پایان تیر ۱۴۰۳ پرداخت کردند. عملکرد جزء (۱۰) بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن (از ابتدای اجرای قانون تا پایان تیرماه ۱۴۰۳) نشان می‌دهد که ۲۲۵ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان تسهیلات بانک‌های کشور در اجرای قانون جهش تولید مسکن، شامل تسهیلات ساخت خود مالکی، مشارکت نهضت ملی مسکن، تسهیلات مسکن شهری، مسکن روستایی، ودیعه مسکن و حوادث غیرمترقبه، بوده که از ابتدای اجرای قانون تا پایان تیر ۱۴۰۳ داشته است.

آمار‌های بانکی بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا پایان تیر ۱۴۰۳، بانک‌های کشور رقم قابل توجهی از تسهیلات خود را برای جهش تولید مسکن به شکل‌های مختلف صرف کرده‌اند.

به گزارش آمار‌های اقتصادی بانک مرکزی، عملکرد جزء ۱۰ بند الف تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن شامل تسهیلات ساخت خود مالکی، مشارکت نهضت ملی مسکن، تسهیلات مسکن شهری، مسکن روستایی، ودیعه مسکن و حوادث غیرمترقبه از ابتدای اجرای قانون تا پایان تیر ماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که بانک‌های کشور در مجموع ۲۲۵ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده اند.

از ۲۲۵ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان تسهیلات بانک‌های کشور در اجرای قانون جهش تولید مسکن رقم تسهیلات ساخت خود مالکی ۴۷۶۹۹، مشارکت نهضت ملی مسکن ۷۴۸۷۲، تسهیلات مسکن شهری ۱۲۲۵۷۰، مسکن روستایی ۵۱۵۱۵، ودیعه مسکن ۴۳۸۸۸ و حوادث غیرمترقبه ۷۲۹۱ میلیارد تومان بوده که از ابتدای اجرای قانون تا پایان تیر ۱۴۰۳ پرداخت شده است.

هشت بانک بزرگ کشور شامل ملت، صادرات ایران، سپه، تجارت، مسکن، ملی ایران، رفاه کارگران و کشاورزی، در پرداخت تسهیلات جهش تولید مسکن، وام‌های مختلفی را به شکل‌های مختلف به شهر‌ها و روستا‌های مختلف کشور پرداخت کرده‌اند.

نقش بانک در حمایت از برنامه‌های تامین مسکن

بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک تجاری حاضر در بازار سرمایه، علاوه بر حمایت از تامین مالی زیرساخت‌های متنوع اقتصادی، صنعتی، بازرگانی و خدماتی کشور، حضور مهمی در تامین مالی و تسهیل خرید، بهسازی و نوسازی بخش مسکن در کشور داشته است.

بانک صادرات ایران بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی در بین ۲۶ بانک کشور در سال‌های قبل، رتبه ششم و رتبه سوم را در بین بانک‌های خصوصی کشور در پرداخت تسهیلات مسکن به خود اختصاص داد.

این بانک در راستای عمل به سیاست‌های کلان کشور در بخش تولید مسکن، نقش ویژه‌ای در حمایت از سیاست‌های کلان دولت از ابتدای قانون جهش تولید مسکن داشته به نحوی که بر اساس آمار‌های موجود بر سایت بانک مرکزی، بانک صادرات ایران در بین ۲۶ بانک تخصصی، دولتی و خصوصی، از نظر کل پرداخت تسهیلات به بخش مسکن از جمله «تسهیلات ساخت خود مالکی»، «مشارکت در نهضت ملی مسکن»، «تسهیلات مسکن شهری»، «مسکن روستایی»، «ودیعه مسکن» و «حوادث غیر مترقبه بخش مسکن»، در جایگاه ششم و همچنین در بین بانک‌های خصوصی حاضر در بازار سرمایه در رتبه سوم ایستاده است.

علاوه بر این، این بانک از محل منابع عادی در قالب تسهیلات نهضت ملی مسکن، ودیعه مسکن و اقدام ملی مسکن، ساخت و خرید مسکن ایثارگران، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی تسهیلات قابل توجهی پرداخت کرده و نقش این بانک، در روند حمایت از سیاست‌های کلان کشور در بخش مسکن و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همچنان ادامه دارد.

اجرای ۳۵۴ پروژه عمرانی توسط خیرین بانک صادرات ایران در ۴ دهه

همچنین کارنامه درخشان بانک صادرات ایران در حمایت از مردم آسیب‌دیده از حوادث غیرمترقبه کشور در سال‌های گذشته کارنامه قابل توجهی است به نحوی که مجمع خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران در چهار دهه فعالیت، در احداث، بازسازی و مرمت بالغ بر ۳۵۴ پروژه مدرسه‌سازی، مسجد، اماکن فرهنگی، خانه بهداشت و طرح‌های عمرانی در مناطق محروم و حادثه دیده مشارکت کرد.

مجمع خیرین مدرسه‌ساز این بانک از سال ۱۳۶۰ تاکنون با احداث و تکمیل ۳۵۴ پروژه عمرانی شامل مدرسه، کمک به ساخت و بازسازی عتبات عالیات، گلزار شهدا، منازل مسکونی (مناطق زلزله‌زده)، کانون فرهنگی، توانبخشی و خوابگاه، سالن ورزشی و اجتماعات، مدرسه علمیه، خانه بهداشت، کتابخانه، مسجد، فاضلاب و آب‌رسانی در مناطق کمتر برخوردار، زلزله‌زده و سیل‌زده کشور، سهم برجسته‌ای در کمک به مردم و کاهش مشکلات آسیب‌دیدگان از سیل و زلزله و... داشته است.

احداث و بازسازی ۵۲ مدرسه، کمک به بازسازی و مرمت ۲۷ پروژه عتبات عالیات و گلزار شهدا، ساخت و مرمت ۲۵۲ واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده، احداث ۵ کانون فرهنگی، توانبخشی و خوابگاه، ۴ سالن ورزشی و اجتماعات، یک مدرسه علمیه، ۸ خانه بهداشت، ۳ کتابخانه، ۲ مسجد و مشارکت در احداث و تکمیل دو پروژه فاضلاب و آبرسانی در منطقه زلزله‌زده غرب کشور و استان‌های سیل‌زده در سال‌های اخیر، از جمله مهمترین اقدامات این مجمع بوده که با مشارکت کارکنان این بانک و از محل کمک‌های مردمی تامین مالی شده است. ​

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.