کد خبر: ۵۰۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن صورت گرفت:

افتتاح نخستین شعبه قرض الحسنه بانک مسکن در زاهدان

به مناسبت فرارسیدن فرخنده زاد روز میلاد خجسته حضرت محمد مصطفی (ص) و هفته وحدت و با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، سردار کرمی استاندار و برخی از مقامات استانی، شعبه پیامبر اعظم (ص) بانک مسکن زاهدان به عنوان نخستین شعبه قرض الحسنه این بانک آغاز به کار کرد.
افتتاح نخستین شعبه قرض الحسنه بانک مسکن در زاهدان

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در مراسم افتتاح این شعبه، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و سلاله پاک و بزرگوار ایشان امام جعفر صادق (ع)، ربیع الاول را نماد وحدت و همبستگی مسلمانان توصیف کرد و گفت: یکپارچگی و وحدت از مهم‌ترین آموزه‌های اسلام ناب محمدی (ص) است و عزت و سربلندی و سعادت مسلمانان و بویژه هموطنان عزیزمان در گرو همدلی و برخورداری از بصیرتی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانات گهربار خود، بار‌ها بر آن تأکید داشته اند.
دکتر حسینی همچنین با اشاره به تأکیدات رییس جمهور محترم درخصوص اهمیت و لزوم وفاق ملی در بین مسئولان، دولتمردان و مردم شریف ایران اسلامی در جهت افزایش رشد و توسعه همه جانبه کشور، افزود: بی شک تقویت همدلی و اتحاد، گسترش تعامل و همکاری و تعمیق ارتباطات مثبت سازمانی کارکنان و مدیران بانک در جهت ایجاد و افزایش هم افزایی و تحقق و پیشبرد هر چه بهتر و سریع‌تر اهداف عالی بانک مسکن نیز ضروری است و کارکنان بانک مسکن از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای ارائه خدمات مطلوب و بهینه به مشتریان عزیز در مسیر افزایش این وحدت و همگرایی استفاده می‌کنند و افتتاح شعبه قرض الحسنه پیامبر اعظم (ص) زاهدان نیز نمود بارزی از این همدلی است.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: ارائه خدمات بانکی به مردم شریف زاهدان بویژه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از طریق افتتاح «طرح ثمر» صورت می‌گیرد و علاقمندیم که تمام ملاحظات مربوط به بانکداری اسلامی را در بانک مسکن اجرا کنیم و افتتاح این شعبه به عنوان اولین شعبه قرض الحسنه در قالب بانکداری اسلامی در راستای این علاقه و دغدغه‌مندی است.
دکتر حسینی با اشاره به این مطلب که مردم نجیب و شریف سیستان و بلوچستان شایسته دریافت بهترین و مطلوب‌ترین خدمات هستند؛ ابراز امیدواری کرد: ان شاءالله با عملکرد مثبت شعبه قرض الحسنه پیامبر اعظم (ص) زاهدان و استقبال مردم، شاهد افتتاح شعب قرض‌الحسنه در سایر استان‌ها تا پایان سال جاری باشیم و هم میهنان عزیزمان در سراسر کشور از خدمات قرض الحسنه بانک مسکن بهره‌مند شوند.
وی یادآور شد: منطقه چهارراه رسولی جزء مناطق اصلی کسب و کار در زاهدان است و افتتاح این شعبه با نام مبارک پیامبر اعظم (ص)، اقدام شایسته‌ای برای رفع دغدغه‌های مردم عزیز و بزرگوار زاهدان محسوب می‌شود. از اینرو، تقارن آغاز به کار این شعبه با میلاد فرخنده حضرت محمد (ص) و هفته وحدت را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم که بتوانیم خدمات بی نظیری را به هموطنان گرامی منطقه ارائه دهیم.
دکتر حسینی در خصوص اقدامات بانک مسکن در حوزه قرض الحسنه گفت: بانک مسکن طی بیش از ۸۵ سال فعالیت خود و به خصوص در سال‌های اخیر، با توجه به اهمیت منابع قرض الحسنه و ارائه خدمات از محل این منابع، توانسته است گام‌های بلند و ارزشمندی در حوزه ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و رفع دغدغه‌ها و نیاز‌های مردم شریف کشورمان بردارد که از آن جمله می‌توان به فعالیت‌های خیرخواهانه‌ای همچون: ساخت مدرسه در مناطق محروم، آزادی زندانیان بی بضاعت، کمک به آسیب دیدگان بلایای طبیعی و ... اشاره کرد.
دکتر حسینی مدیرعامل بانک مسکن در ادامه سخنان خود به اقدامات بانک مسکن در بخش مسکن به ویژه اجرای سیاست‌های دولت محترم در طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی بر حل مشکل مسکن مردم، ضرورت تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در بخش توسعه مسکن و رشد اقتصادی و نیز وجود ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مسکن در جامعه موجب شد تا بانک مسکن طرح نهضت ملی مسکن را به عنوان یک تکلیف و وظیفه‌ای شرعی تلقی نماید و هدف گذاری و برنامه ریزی در این خصوص را در اولویت کاری خود قراردهد.
وی سهم ۹۰ درصدی پرداخت تسهیلات در طرح نهضت ملی مسکن و عملکرد تاثیرگذار بانک مسکن در پرداخت این تسهیلات را نشان از همت مضاعف و کار جهادی همکاران این بانک برای خانه دار شدن مردم عزیزمان عنوان کرد و بر ضرورت ادامه این روند تاکید نمود.

دکتر حسینی با اشاره به رویکرد بانک مسکن در ارائه مشوق‌های تسهیلاتی به سازندگان و پیمانکارانی که از روزآمدترین فناوری‌ها استفاده می‌کنند و به الگوی معماری ایرانی-اسلامی در ساخت و ساز توجه می‌کنند؛ گفت: این رویکرد در راستای تمدن سازی و شهرسازی مدرن همراه با لحاظ نمودن اصول معماری اصیل بومی و اسلامی است و قطعا از تمام سازندگانی که به این دو اصل توجه کنند؛ حمایت می‌کنیم.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.