کد خبر: ۵۱۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴

مردم چه زمانی تأثیر فیبرنوری را احساس می‌کنند؟

عامل اصلی که باعث شده مردم تأثیر فیبرنوری را حس نکنند، موضوع نیاز است، زیرا هنوز بسیاری از بستر‌های جامعه مبتنی بر استفاده از دیتا نبوده و محتوا به اندازه کافی وجود ندارد؛ در نتیجه باید درباره فیبر نوری به موازات توسعه بستر‌ها در زمینه توسعه دولت الکترونیک، تولید محتوا و شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر بستر‌های داخلی، اقداماتی انجام شود تا مردم تفاوت بین فیبر و سایر بستر‌ها را متوجه شوند.
مردم چه زمانی تأثیر فیبرنوری را احساس می‌کنند؟

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:داوود زارعیان- معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با ایسنا، با بیان این مطلب و با اشاره به جلسه‌ای که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شده، درباره میزان پوششی که قرار است این شرکت تا پایان سال جاری و سال‌های دیگر در حوزه فیبر نوری ایجاد کند، اظهار کرد: بحث UNSP (پروانه شبکه و خدمات ارتباطی) و الحاقیه‌ای که قبلا ابلاغ شده همچنان پا برجاست و ما براساس پروانه و دو الحاقیه که به پروانه مخابرات ایران بود، جمعا هشت و نیم میلیون پوشش تعهد داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ عملی کنیم.
وی افزود: بنابراین غیر از این بحث جدیدی مطرح نیست. البته پروژه‌هایی که خود شرکت مخابرات ایران تعریف کرده، بیشتر است و مهم‌ترین آنها هم پروژه “نجما” است و من فکر می‌کنم که در نهایت این شرکت حداقل ۵۰ درصد از طرح پوشش فیبرنوری که از قبل مطرح بوده را اجرایی کند.
زارعیان درباره آخرین آمار پوشش ایجاد شده در حوزه فیبرنوری گفت: پوشش‌های ما دو دسته هستند؛ به این صورت که بخشی تعهدی است و بخشی دیگر را شرکت مخابرات ایران دنبال می‌کند. در حال حاضر بیش از سه میلیون و نیم پوشش در کشور داریم که درحال تجهیز آن هستیم و ظرفیت‌سازی می‌کنیم که بتوان آنها را واگذار کرد.
وی در ادامه صحبت‌هایش به پروژه نجما اشاره و تصریح کرد: پروژه نجما قبل از اینکه شرکت مخابرات ایران پروانه UNSP را امضا کند، در این شرکت تصویب شده و ما تقریبا در هر استان پوشش بیش از ۸۰ درصد نقطه شهری را پیش‌بینی کرده بودیم. اما بعد از امضای الحاقیه و پروانه مشاهده کردیم برخی از برنامه‌های ما در پروژه نجما با پروژه UNSP یکی است و در حال حاضر در تمامی مراکز استان‌های بزرگ مشغول این پروژه هستیم و توسعه خود را ادامه می‌دهیم.
معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: توسعه فیبرنوری در کشور باید براساس برنامه میان مدت ۵ تا ۱۰ سال اتفاق می‌افتاد چراکه ایجاد نیاز کردن هم زمانبر است و بسیاری از مشتریان حس نمی‌کنند که به فیبر نوری نیاز دارند و نیاز خود را از طریق ADSL و اینترنت همراه پاسخ می‌دهند؛ در نتیجه اگر فیبر نوری در بازه زمانی گفته شده، تنظیم می‌شد، بسیار موفق‌تر بود، اما پیش‌بینی می‌کنم شرکت مخابرات ایران بتواند در یک برنامه پنج ساله با پوشش حداقل ۱۰ میلیون مشترک، ۷۰ درصد اتصال آن را برقرار کند.
زارعیان همچنین اظهار کرد: مشتریانی که از ما فیبرنوری دریافت کرده‌اند، تأثیرات آن را حس می‌کنند، اما عامل اصلی که باعث می‌شود مردم کاملا تاثیر فیبر نوری را حس نکنند، یکی نیاز است و اینکه هنوز بسیاری از بستر‌های جامعه ما بر استفاده از دیتا نیست و محتوا به اندازه کافی وجود ندارد؛ به نظر می‌رسد به موازات توسعه بستر‌ها فیبرنوری باید در زمینه توسعه دولت الکترونیک، تولید محتوا و توسعه شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر بستر‌های داخلی اقداماتی انجام شود تا مردم تفاوت بین فیبر و سایر بستر‌ها را متوجه شوند.
او ادامه داد: علاوه بر موارد گفته به دلیل اینکه نگه‌داری شبکه همراه گران است، محصولات این شبکه گرانتر از شبکه ثابت است. با این فرض که اپراتور‌های تلفن همراه هم درآمد خوبی دارند و هم هزینه توسعه کمتری می‌کنند، چنین اتفاقی هم باید برای ما هم رخ دهد و آن وقت مردم حس می‌کنند توسعه‌ای در شبکه‌ها ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه مبنای توسعه اقتصاد دیجیتال بستر اتصال است، تأکید کرد: اگر بخواهید به فناوری‌های جدیدی مانند سلامت و آموزش وارد شوید باید بستر انتقال مناسبی داشته باشید و این موارد بر بستر فیبرنوری می‌تواند پاسخگو باشد.
او در پایان صحبت‌هایش به اهمیت تنظیم‌گری اشاره کرد و گفت: در این زمینه جلساتی را با وزارت ارتباطات داشتیم و گزارش‌هایی از وضعیت شبکه، تعرفه‌ها به وزیر محترم و مشاورانشان ارائه کردیم؛ به نظر می‌رسد که تقریبا بخش سیاست‌گذاری وزارتخانه یعنی رئیس رگولاتوری، معاونان به این نتیجه رسیده‌اند که باید در سیاست‌های گذشته تجدیدنظر شود. ما امیدواریم و قطعا این اتفاق در آینده رخ میدهد، اما اینکه کم و کیف آن چگونه است، وزارت ارتباطات در این زمینه بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.