کد خبر: ۵۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳

به‌جای طرح ادعا‌های بی اساس اسرائیل را متوقف کنید

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز ضمن رد ادعا‌های بی اساس یک مقام امنیتی انگلیس علیه ایران، به مقامات این کشور توصیه کرد به جای طرح اتهام‌های بی اساس از نفوذ خود برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنند.
به‌جای طرح ادعا‌های بی اساس اسرائیل را متوقف کنید

مخاطب۲۴- ادعا‌های تکراری و مردود رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس با واکنش امروز (چهارشنبه) ۱۸ مهرماه اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه همراه بود. کن مک‌کالم رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس MI۵ بدون ارائه سند، مدعی افزایش سطح تهدید‌ها از سوی ایران در دو سال گذشته شد و ادعا کرد که ایران و روسیه در حال توطئه و خرابکاری در انگلیس هستند. وی همچنین مدعی شد که ماموران سرویس اطلاعات داخلی انگلیس و پلیس این کشور از سال ۲۰۲۲ تاکنون با ۲۰ توطئه «بالقوه مرگبار» مورد حمایت ایران مقابله کرده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در همین ارتباط ادعا‌های این مقام امنیتی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران را کاملاً مردود توصیف و تکرار این ادعا‌ها طی دو سال اخیر که بدون کوچک‌ترین سند و مدرکی مطرح می‌شود را تقبیح کرد. بقایی با اشاره به استفاده مکرر مقامات انگلیس از واژه «بالقوه» در توصیف اتهام‌های ساختگی علیه ایران، اقدام نهاد‌های امنیتی این کشور در اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران را در راستای سیاست «دشمن سازی» مصنوعی و تحریف افکار عمومی از نقش دولت انگلیس در استمرار نسل‌کشی فلسطینی‌ها و جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه خواند. سخنگوی دستگاه دیپلماسی به مقام‌های این کشور توصیه کرد به جای طرح اتهام‌های بی اساس و مباحث گمراه کننده، از نفوذ خود برای توقف تجاوز و جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی استفاده کنند. وی همچنین با اشاره به میزبانی انگلیس از برخی گروه‌ها و تشکیلات تروریستی که با سوءاستفاده از مفهوم آزادی بیان، به صورت نظام‌مند به ترویج خشونت و تروریسم و نفرت پراکنی می‌پردازند، تکالیف حقوقی بین‌المللی همه دولت‌ها برای مقابله با تروریسم و تحریک به خشونت را یادآور شد. این دیپلمات ارشد ایرانی همچنین خواستار تجدیدنظر انگلیس در سیاست‌های غیرسازنده در قبال ملت ایران و منطقه غرب آسیا شد.
این مقام امنیتی انگلیس در این ادعای بی اساس مدعی شده که عناصر وابسته به ایران، مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران در خاک انگلیس را تهدید می‌کنند. وی همچنین ادعا‌هایی را نیز علیه روسیه مطرح و ادعا کرد که روسیه برای انجام عملیات مخرب در انگلیس به شبکه عناصر جنایتکار متوسل شده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.