کد خبر: ۵۱۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹

عراقچی: رایزنی با کشور‌های منطقه برای توقف رژیم اسرائیل ادامه خواهد داشت

«نگرانی‌های جدی در منطقه در خصوص فعالیت‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی وجود دارد. بحث آوارگان در لبنان مورد توجه است و موضوع بحث ما هم بود. علاوه بر این درباره فعالیت‌ها به منظور توقف جنایت‌های این رژیم در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی اتفاق نظر خوبی وجود دارد و رایزنی‌های خوبی انجام شد و قرار شد ادامه یابد.»
عراقچی: رایزنی با کشور‌های منطقه برای توقف رژیم اسرائیل ادامه خواهد داشت

مخاطب ۲۴- وزیر امور خارجه امروز با بیان اینکه بحث‌های خوبی با همتای قطری در دوحه داشته اعلام کرد که رایزنی‌ها با کشور‌های دیگر منطقه درباره توقف جنایات صهیونیست‌ها نیز ادامه خواهد یافت. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که امروز (پنجشنبه) ۱۹ مهرماه در دوحه با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در ادامه رایزنی‌هایش در منطقه به منظور توقف جنایات رژیم صهیونیستی ملاقات کرد، پس از این دیدار در گفت‌وگویی بیان کرد: چند روز پیش یک دیدار رسمی به صورت دوجانبه با قطر داشتیم که آقای پزشکیان و امیر قطر ملاقات خوبی داشتند. سفر من سفر کوتاهی فقط برای رایزنی درباره مسائل منطقه و آنچه در غزه و لبنان می‌گذرد.


وزیر خارجه که ملاقاتی خصوصی هم با همتای قطری داشت، بیان کرد: بحث‌های خوبی در ملاقات عمومی و خصوصی با همتای قطری انجام شده است. وی با بیان اینکه نگرانی‌های جدی در منطقه در خصوص فعالیت‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی وجود دارد، خاطرنشان کرد: بحث آوارگان در لبنان مورد توجه است و موضوع بحث ما هم بود. علاوه بر این درباره فعالیت‌ها به منظور توقف جنایت‌های این رژیم در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی اتفاق نظر خوبی وجود دارد و رایزنی‌های خوبی انجام شد و قرار شد ادامه یابد.

عراقچی عنوان کرد: قرار شد این رایزنی‌ها با کشور‌های دیگر منطقه و در سطح بین‌المللی رایزنی‌ها ادامه یابد. جامعه بین‌المللی باید تلاش کند از جنایت‌هایی که توسط یک فرد به خاطر منافع خودش انجام می‌شود و یک منطقه را به سمت تنش و درگیری می‌کشد، جلوگیری کند. مجموعه فعالیت‌هایی را هماهنگ کردیم که ان‌شاءالله مستمر خواهد بود.

اسرائیل تلاش می‌کند غزه دیگری را ایجاد کند
رئیس دستگاه دیپلماسی درباره رایزنی‌هایش در ریاض و دوحه بیان کرد: ما هم با عربستان و هم قطر و دیگر کشور‌های منطقه نگرانی مشترک نسبت به جنایات‌ها و حملات رژیم صهیونیستی داریم و اراده مشترک برای اینکه جلوی این حملات و کشتار بیشتر مردم گرفته شد هم وجود دارد. الان تعداد آوارگان در لبنان تقریباً با آوارگان در غزه برابر شده و اسرائیل تلاش می‌کند غزه دیگری را ایجاد کند و اگر جامعه بین‌المللی و منطقه ورود نکند، حتماً با غزه‌های دیگری در منطقه مواجه خواهیم بود. وی با ذکر این نکته که خصلت تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی متوقف نخواهد شد مگر با یک تلاش جمعه و مشترک، اظهار داشت: این درک مشترک نسبت به تهدید جامع در منطقه و احتمال یک جنگ فراگیر وجود دارد و لزوم مقابله مشترک هم مطرح است، ولی باید راه‌های آن را مورد مشورت با کشور‌های دیگر قرار داد و ان‌شاءالله جلو رفت.

وزیر امور خارجه ایران که ۱۳ و ۱۴ مهرماه در نخستین دور سفرهایش به منطقه به لبنان و سوریه رفت، روز گذشته نیز دور جدید سفرهایش به منطقه را از ریاض آغاز کرد و مقصد دوم این سفر هم دوحه بود. وی در ریاض با فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی درباره اوضاع جاری در منطقه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تجاوز نظامی این رژیم به لبنان به گفتگو پرداخت.

وزیر خارجه روز سه‌شنبه ۱۷ مهرماه در جمع خبرنگاران از سفرش به ریاض و برخی پایتخت‌های منطقه خبر داد و گفته بود: «تلاش ما برای اینکه یک حرکت دسته‌جمعی از سوی کشور‌های منطقه و اسلامی و جامعه بین‌الملل برای توقف حملات وحشیانه به لبنان صورت بگیرد، ادامه خواهد داشت. رایزنی‌هایی که صورت می‌گیرد در راستای توقف جنایات و محکوم کردن رژیم صهیونیستی و جلوگیری از تلاش این رژیم برای گسترش جنگ به منطقه است.» عراقچی را در این سفر اسماعیل بقایی سخنگو، محمد علی‌بک دستیار وزیر و مدیرکل خلیج‌فارس و مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقای وزارت امور خارجه همراهی کردند.

برچسب ها: سیدعباس عراقچی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.