کد خبر: ۵۱۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶

طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز در پایتخت سرعت گرفت

طرح ساماندهی اتباع خارجی، به‌ویژه اتباع افغانستانی، با هدف کنترل حضور آنها، افزایش بهره‌وری در بازار کار و رعایت قوانین داخلی و بین‌المللی در حال اجرا است و در تهران با سرعت بیشتری پیش می‌رود.
طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز در پایتخت سرعت گرفت

مخاطب۲۴- طرح ساماندهی اتباع خارجی در ایران، به‌ویژه در استان تهران، اخیراً به یکی از موضوعات مطرح تبدیل شده است. با افزایش جمعیت اتباع خارجی، به‌ویژه از افغانستان، ساماندهی این جمعیت به اولویت‌های اصلی دولت و مجلس تبدیل شده است. در این راستا، کمیسیون شورا‌های مجلس جلساتی با حضور مسئولان مرتبط برگزار کرده تا تدابیری برای کنترل، ساماندهی و بهره‌برداری از نیروی کار مجاز و طرد اتباع غیرمجاز اتخاذ شود.

یکی از اقدامات مهم کمیسیون، درخواست از مدیران کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان‌ها برای ارائه فهرستی از مشاغلی است که اتباع خارجی می‌توانند در آنها فعالیت کنند. بر اساس این فهرست، در هر استان و شهرستان نیازسنجی انجام می‌شود و نیروی کار مورد نیاز از بین اتباع خارجی تأمین خواهد شد. این اقدام با هدف تخصیص هدفمند نیروی کار خارجی و افزایش بهره‌وری صورت می‌گیرد.

در مرحله بعد، کارفرمایانی که اتباع ساماندهی‌شده را به کار می‌گیرند، موظف به تأمین بیمه، تغذیه، معیشت و درمان این افراد و خانواده‌هایشان هستند. این اقدام به منظور حمایت از نیروی کار خارجی و کاهش مشکلات اجتماعی و اقتصادی آنها در ایران صورت گرفته است.

علیرضا فخاری؛ استاندار تهران، بر لزوم تدوین اطلس اشتغال و تعیین محدوده‌های مشخص برای استقرار اتباع مجاز تأکید کرده و اعلام داشته است که مرزبندی‌های دقیقی در زمینه اشتغال این افراد تعیین خواهد شد. این اقدام به منظور بهبود مدیریت و افزایش بهره‌وری از نیروی کار اتباع مجاز در حال انجام است. در این راستا، مذاکراتی با سازمان‌های مرتبط صورت گرفته و استانداری تهران به‌طور ویژه ساماندهی اتباع خارجی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از اقدامات کلیدی در طرح ساماندهی اتباع، شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز از استان تهران بوده است.

فخاری تصریح کرد: اداره کل کار استان مکلف به ارائه پیشنهاد‌ها و راهکار‌های عملی برای ساماندهی اشتغال اتباع مجاز شده است.

استاندار تهران با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه مماشاتی با اتباع غیرمجاز صورت نخواهد گرفت، خاطرنشان کرد: هر فرد خارجی که خارج از ضوابط قانونی وارد خاک ایران شود، غیرمجاز تلقی شده و باید از کشور اخراج شود.

وی همچنین افزود: تمامی فرمانداران و مسئولان مرتبط موظف به شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران شده‌اند و تا به امروز جمعیت قابل‌توجهی از اتباع غیرمجاز شناسایی و از استان خارج شده‌اند.

احمدی قیومی؛ فرماندار تهران، نیز تأیید کرده است که تعداد زیادی از اتباع غیرمجاز شناسایی و از استان طرد شده‌اند.

وی افزود: این اقدام در راستای رعایت قوانین بین‌المللی و حفظ امنیت و رفاه شهروندان صورت گرفته است.

قیومی در تشریح روند ساماندهی اتباع در تهران گفت: سازمان ملی مهاجرت طرحی را به وزارت کشور ارائه و وظایف مشخصی را برای همه استانداران تعیین کرده است. در تهران نیز جلسات ویژه‌ای در خصوص حضور اتباع بیگانه برگزار شده و بر لزوم کنترل و ساماندهی حضور این افراد تأکید شده است. وی افزود که حضور اتباع خارجی در همه کشور‌های جهان امری رایج است، اما باید به‌صورت قانونی و کنترل‌شده انجام شود.

قیومی همچنین اعلام کرد که شناسایی اتباع به تفکیک مناطق و محلات تهران انجام شده و حضور آنها در مشاغل مختلف به‌صورت دقیق رصد شده است.

وی تأکید کرد که موضوع طرد اتباع غیرمجاز با جدیت دنبال خواهد شد.

مهدی چمران؛ رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نیز با ممنوعیت به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در زیرمجموعه‌های شهرداری تهران تأکید کرد: اتباع غیرقانونی نه تنها نباید به‌عنوان پاکبان، بلکه در هیچ بخش دیگری از شهرداری فعالیت کنند.

به گزارش تسنیم، طرح ساماندهی اتباع خارجی، به‌ویژه اتباع افغانستانی، با هدف کنترل حضور آنها، افزایش بهره‌وری در بازار کار و رعایت قوانین داخلی و بین‌المللی در حال اجرا است. دولت و مجلس با همکاری نهاد‌های مختلف در تلاش هستند تا با ایجاد نظم و انسجام بیشتر در این حوزه، به‌صورت هدفمند از نیروی کار اتباع خارجی بهره‌برداری کنند و همزمان با طرد اتباع غیرمجاز، امنیت و رفاه جامعه را تضمین کنند.

برچسب ها: اتباع خارجی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.