کد خبر: ۵۱۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰

زلنسکی: شاهد افزایش اتحاد روسیه و رژیم‌هایی همچون کره شمالی هستیم

«کره شمالی نه تنها به روسیه تسلیحات می‌دهد بلکه با اعزام نیرو به این کشور در جنگ علیه کی‌یف کمک می‌کند. شاهد افزایش اتحاد روسیه و رژیم‌هایی همچون کره شمالی هستیم و این همکاری دیگر به انتقال تسلیحات محدود نیست بلکه عملاً درباره اعزام نفر (نیرو) از کره شمالی و اضافه شدن آنها به نیرو‌های ارتش اشغالگر حرف می‌زنیم!»
زلنسکی: شاهد افزایش اتحاد روسیه و رژیم‌هایی همچون کره شمالی هستیم
مخاطب۲۴- رئیس جمهور اوکراین با تکرار ادعاهای این کشور و متحدانش، کره شمالی را نه تنها به ارسال سلاح بلکه اعزام نیرو برای روسیه متهم کرد. 

 ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین مدعی است که کره شمالی نه تنها به روسیه تسلیحات می‌دهد بلکه با اعزام نیرو به این کشور در جنگ علیه کی‌یف کمک می‌کند. 

رئیس جمهور اوکراین در نطقی شبانه مدعی شد: شاهد افزایش اتحاد روسیه و رژیم‌هایی همچون کره شمالی هستیم و این همکاری دیگر به انتقال تسلیحات محدود نیست بلکه عملاً درباره اعزام نفر (نیرو) از کره شمالی و اضافه شدن آن‌ها به نیروهای ارتش اشغالگر حرف می‌زنیم! 

به گفته وی، با توجه به تعمیق روابط روسیه با متحدانش، اوکراین و حامیانش باید واکنش خود را توسعه داده و متحول کنند. وی همچنین بر درخواستش برای افزایش حمایت نظامی از کی‌یف برای آنچه جلوگیری از وقوع جنگی بزرگ‌تر خوانده است، تاکید کرد. 

وی افزود: خط مقدم به حمایت بیشتری نیاز دارد. وقتی درباره تأمین تسلیحات دوربرد و قابلیت‌های تعیین‌کننده برای نیروهای‌مان حرف می‌زنیم، صرفاً منظور فهرستی از تجهیزات نظامی نیست. 

زلنسکی ادامه داد: موضوع افزایش فشار بر دشمن است؛ فشاری که از مدیریت آن از عهده روسیه خارج باشد و مساله حتی جلوگیری از جنگی بزرگ‌تر است!

بیشتر بخوانید

 
برچسب ها: زلنسکی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.