کد خبر: ۵۱۸۴۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲

دویست و هشتادودومین شماره مجله ارتباطات منتشر شد

دویست و هشتادودومین شماره مجله ارتباطات با پرونده‌ای ویژه تحت عنوان “وقتی هوش مصنوعی به کمک توسعه اقتصاد دیجیتال می‌آید”، منتشر شد.
دویست و هشتادودومین شماره مجله ارتباطات منتشر شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:در سرمقاله این شماره به قلم مدیرمسؤول با عنوان “مخابرات؛ پرچمدار توسعه اقتصاد دیجیتال هوشمند”، می‌خوانیم: در عصری که تحول دیجیتال، به‌سرعت در حال تغییر شکل صنایع در سراسر جهان است، بخش ارتباطات در خط مقدم این تحول بزرگ قرار دارد. ادغام هوش مصنوعی (AI) در ارتباطات، نه‌تن‌ها کارایی عملیاتی این حوزه را افزایش داده، بلکه راه را برای خدمات نوآورانه‌ای هموار کرده که نیاز‌های روزافزون مشتریان و مصرف‌کنندگان را برآورده می‌کند.

وی می‌افزاید: شرکت مخابرات ایران به‌عنوان اپراتور اصلی مخابرات، فرصتی منحصر به‌فرد برای رهبری این تحول دارد و هوش مصنوعی، می‌تواند توسعه خدمات دیجیتال مانند تجارت الکترونیک، آموزش آنلاین، حمل‌ونقل و سلامت از راه دور را که در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته‌اند، تسریع بخشد که این رویکرد با هدایت هوشمند فعالیت‌های اقتصادی می‌تواند به رشد تولید ناخالص داخلی ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم کمک کند.

وی همچنین به تأثیر هوش مصنوعی بر توسعه اقتصاد دیجیتال در عرصه ارتباطات، به‌ویژه برای پیشتازان این عرصه و در رأس آنها شرکت مخابرات ایران، پرداخته و افزوده است: با تقویت قریب‌الوقوع بکارگیری هوش مصنوعی در خدمات مخابراتی، به اهداف اقتصادی ملی که در برنامه هفتم توسعه مشخص شده، کمک کرده و نقشی حیاتی در شکل‌دادن به آینده دیجیتال ایران ایفا کند.

در بخش گزارش‌ها، مطالبی، چون «هوش مصنوعی سکوی پرتاب اقتصاد، افزایش سرمایه شرکت مخابرات تا یک ماه آینده، گسترش اقتصاد دیجیتال در کشور یک ضرورت است، گستردگی فیبرنوری در کشور و گزارش همایش‌های مناطق مخابراتی تهران، خراسان شمالی و چهارمحال وبختیاری منتشر شده است.

در بخش اخبار نیز آمده است: “معرفی اعضای هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران”، ” دو میلیون اتصال دیگر به فیبر نوری”، “راه حل درآمدزایی اقتصاد دیجیتال در کشور”، “پیام هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به سید ستار هاشمی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات”، “اعلام دستور کار وزارت ارتباطات دولت چهاردهم”، “اعطای الحاقیه اتصال دو میلیون پوشش به پروانه اپراتور‌های مجری پروژه FTTx، ”

همچنین اخبار “بلوغ تاریخی شبکه ارتباطی کشوردر انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم “، “مشکلات توسعه اینترنت در ایران ناشی از مقررات‌گذاری است”، “مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از افزایش ضریب پایداری شبکه ارتباطی مخابرات در پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد”، “ورود شرکت مخابرات به حوزه گردشگری”، “تجلیل از آزادگان سرافراز شرکت مخابرات”، “تا پایان امسال شمار سایت‌های ۵ G در کشور به ۶۰۰۰ می‌رسد”، “تصویب سود ۵۳۷ ریالی به ازای هر سهم همراه اول”، “انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مخابرات ایران و دانشگاه خوارزمی” نیز از مهم‌ترین خبر‌های این بخش است، بازدید مهندس سلطانی از مرکز حمایت از معلولین”، “مرکز تحقیقات مخابرات باید در جایگاه ملی خود قرار گیرد”، “ارائه خدمات چابک و تعاملی راه گشای IT در حوزه اینترنت است”، “مشارکت دانشجویان در حوزه ارتباطات و آینده بهتر برای کشور”، “شرکت مخابرات ایران بازیگر اصلی اتصال فیبر نوری”، “درآمدزایی در اقتصاد دیجیتال با استفاده از ظرفیت ویژه”، “ترافیک مصرفی تلوبیون برای مشتریان مخابرات رایگان است”، “انتصاب مهدی طاهری به عنوان معاون مالی شرکت مخابرات ایران” نیز از دیگر مطالب بخش اخبار است.

در بخش گفتگو هم مصاحبه‌ای با معاون توسعه سرمایه انسانی شرکت مخابرات در زمینه روند ارتقای شغلی ایثارگران توجه به تبدیل وضیعت کارکنان ایثارگر منتشر شده است.

در بخش فرهنگ و سازمان مطلبی با عنوان «شما در آیینه درون، خود را چگونه می‌بینید» آمده است و کتاب «گفتگو‌های سرنوشت‌ساز» در بخش معرفی کتاب برای خوانندگان معرفی شده است.

در بخش دانش تحول، «نسل ششم شبکه مخابرات سیار»، «هوش مصنوعی مخابرات را متحول می‌کند» را با هم می‌خوانیم.

در بخش جهان‌نما، مطالبی با عنوان «فناوری‌های خجالتی اطراف ما را خلوت‌تر می‌کنند» و «تازه‌های دنیای فناوری» آمده است.

بخش مقاله این شماره فصلنامه ارتباطات، مقاله «بازاندیشی در اقتصاد دیجیتالی و دیجیتال اقتصادی در ایران» را در خود جای داده است.

در بخش قهرمان جاوید این شماره به تازه‌ترین و سیصد و سی و سومین شهید مخابرات با عنوان «جانباز ۷۰ درصد مجتبی عسگری به شهادت رسید» پرداخته شده است.

دویست و هشتادومین شماره مجله ارتباطات را به صورت آنلاین و برخط تحت نشانی اینترنتی ertebatat.tci.ir می‌توانید مشاهده کنید و همچنین فایل PDF مجله از اینجا دانلود کنید.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.