کد خبر: ۵۲۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶

صرفه جویی در مصرف انرژی با اجرای طرح تحول شبکه مخابرات (طوبی)

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: یکی از مزیت‌های طرح طوبی صرفه جویی در مصرف انرژی است که معادل یک نیروگاه هزار مگاواتی می‌باشد و هیچ موتور، ژنراتور و دستگاهی در این شبکه وجود ندارد.
صرفه جویی در مصرف انرژی با اجرای طرح تحول شبکه مخابرات (طوبی)

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر داوود زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون طرح طوبی، گفت: شرکت مخابرات ایران یکی از بخش‌های اساسی شبکه است؛ شبکه مجموعه‌ای از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری است که ارتباطات را در سطح کشور فراهم می‌کند.

وی، ادامه داد: با وجود اینکه بسیاری از بخش‌های شبکه مخابرات ایران نوسازی شده است، قدمتی ۵۰ ساله دارد و به همین دلیل پاسخگوی نیاز روز ارتباطات کشور نیست، بنابراین شرکت مخابرات ایران تصمیم گرفته است که طرح تحول شبکه با عنوان «طوبی» را اجرا کند؛ بر اساس این طرح که چهار سال به طول می‌انجامد، همه شبکه مخابرات ایران نوساز خواهد شد.

دکتر زارعیان، افزود: شبکه مخابرات ایران، شبکه‌ای هوشمند و تمام IP می‌شود، این شبکه ۹۰ هزار میلیارد هزینه دارد و در مدت چهار سال اجرا خواهد شد که پایلوت آن را از استان سمنان آغاز کرده ایم.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، تاکید کرد: اجرای این شبکه چندین مزیت برای کشور دارد، یکی از آنها صرفه جویی در مصرف انرژی است که معادل یک نیروگاه هزار مگاواتی می‌باشد و هیچ موتور، ژنراتور و دستگاهی در این شبکه وجود ندارد.

وی، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مزیت‌های طرح طوبی این است که به همه متقاضیان، اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری ارائه می‌شود.

زارعیان، اشاره کرد: شبکه ملی اطلاعات از ۱۷ سال پیش شکل گرفته و تکمیل آن تاکنون ادامه دارد؛ از دیگر مزیت‌های طرح طوبی می‌توان به تکمیل شدن این شبکه اشاره کرد.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: در جهت توسعه اقتصاد دیجیتال، همانطور که در برنامه هفتم توسعه هم آمده، افزایش ۱۰ درصدی سهم دولت از اپراتور‌های مخابراتی پیش بینی شده که به کمک طرح طوبی محقق خواهد شد.

وی، گفت: با کمک طرح طوبی بسیاری از تجهیزات و املاک هزینه بر شبکه مخابرات جمع آوری می‌شود و همچنین تمام سرویس‌های دولت الکترونیک را برای کاربران اعم از شرکت‌ها و مردم فراهم خواهیم کرد.

زارعیان، افزود: به کمک طرح طوبی می‌توانیم همه نیاز‌های زیرساختی اپراتور‌های همراه و ثابت را تامین کنیم، چراکه این پروژه یک پروژه ملی است و نیاز است که دولت، مجلس و همه بخش‌های مختلف جامعه همانند شهرداری‌ها و استانداری‌ها همکاری لازم را داشته باشند تا این پروژه به نحو احسن اجرا شود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.