کد خبر: ۵۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷

سمیعی:خیلی از بدهی‌ها را دادیم

مجمع عمومی باشگاه استقلال امروز با حضور اعضای هیئت رئیسه و دیگر نمایندگان هلیدنگ خلیج فارس برگزار شد.

مخاطب۲۴- مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت باشگاه فرهنگی - ورزشی استقلال با نصاب قانونی، امروز (چهارشنبه) برگزار شد. در این مجمع، احمد شهریاری به‌عنوان رئیس مجمع، محمد شایگان نماینده پتروشیمی تندگویان به‌عنوان ناظر اول، سیروس منشداوی نماینده پتروشیمی بوعلی به‌عنوان ناظر دوم، فرشید سمیعی به‌عنوان مدیرعامل استقلال و دبیر مجمع، ظفری نماینده فرابورس، نیکزاد به‌عنوان بازرس قانونی و مهدی حیدرزاده به‌عنوان عضو مالی هیئت مدیره باشگاه استقلال حضور داشتند.

بیشتر بخوانید

اعلام دستور جلسه مجمع عمومی باشگاه استقلال

در ابتدای مجمع، فرشید سمیعی مدیرعامل باشگاه استقلال با ارائه گزارشی اهم فعالیت‌های صورت گرفته شده را به شرح زیر بیان کرد:

«باشگاه استقلال مبلغ سنگینی بدهی به بازیکنان خود داشت و این معضل باعث می‌شد تا بازیکنان از تمدید قرارداد خود یا بستن قرارداد جدید، خودداری کنند. خوشبختانه با کمک هیئت مدیره و هلدینگ خلیج فارس، مطالبات گذشته پرداخت شد و بیشتر بازیکنان مدنظر کادر فنی جذب شدند. مشکل دومی که با آن روبه‌رو بودیم، این بود که استقلال زمین تمرین خوبی نداشت. ما کمپ مرحوم حجازی را ترمیم کردیم، ولی نیاز به زمین دومی هم داشتیم. در اینجا زمین شماره دو ورزشگاه آزادی را اجاره کردیم و تمرینات خود را در آنجا هم پیگیری می‌کنیم. استقلال در این فصل خوشبختانه دغدغه زمین تمرین ندارد.

استقلال دو سال نتوانست مجوز حرفه‌ای بگیرد. امسال باشگاه در آخرین روزها بابت اخذ مجوز حرفه‌ای تحت شرایط سختی قرار گرفت که خدا را شکر با کمک اعضای باشگاه و فدراسیون فوتبال موضوع حل شد و باشگاه مجوز حرفه‌ای خود را گرفت. ما بدهی 277 میلیارد تومانی به سازمان مالیاتی داشتیم و حدود 15 سال اظهارنامه‌های مربوطه ارسال نشده بود و ما توانستیم این موضوع را هم حل کنیم.

یک مشکل دیگر، مسئله ایاب و ذهاب بود که امسال با تدبیر هیئت مدیره و هلدینگ خلیج فارس، از پرواز چارتر استفاده کردیم و با نظر سرمربی ساعت پرواز تیم را مشخص می‌کردیم. یکی دیگر از اقدامات ما، فعال کردن دوباره کمیته پیشکسوتان بود. ما در حال حاضر کمک‌های اندکی مانند اجاره زمین و ایاب و ذهاب و کمک هزینه‌های بیمارستانی داریم که کافی نیست و باید بودجه سالیانه برای کمیته پیشکسوتان اختصاص یابد. کمیته پیشکسوتان یک برنامه هم برای تأسیس مدرسه فوتبال ارائه داده است و دنبال یک کار جدید در این حوزه هستیم.

متأسفانه زنجیره تیم‌های پایه استقلال با بزرگسالان قطع شده بود، ولی با هماهنگی موسیمانه، چندین بازیکن پایه به تیم بزرگسالان پیوستند. این باعث می‌شود تا استعدادهای برتر به سمت استقلال کشیده شوند. با وجود مشکلات مالی، ما بخشی از بدهی‌ها را هم در این مدت کوتاه و چند ماهه پرداخت کرده‌ایم. در کمپ مرحوم ناصر حجازی ترمیم این مجموعه را در دستور کار قرار داده‌ایم و دنبال ایجاد نور برای تمرین در شب، ترمیم سکوها و ... در این مجموعه هستیم. البته برنامه ما ایجاد یک سالن بدنسازی در کمپ تا پایان فصل هم هست.

ما باید به سمت سودده شدن نیز برویم. طرح‌های خوبی برای درآمدزایی داریم و امیدواریم بتوانیم به این سمت برویم. متأسفانه ما مشکل حق پخش و تبلیغات محیطی داریم و این موضوع به ما لطمه می‌زند. یکی از برنامه‌های هلدینگ ایجاد ورزشگاه اختصاصی برای استقلال است که ما را به سمت درآمد پایدار سوق می‌دهد. ما در پی ایجاد تیم ب استقلال نیز هستیم که پشتوانه تیم بزرگسالان باشد.

الان باید ما تیم بانوان داشته باشیم و باید از باشگاهداری سنتی جدا شویم. باید کانون هواداران استقلال از همه اقشار تشکیل شود».

بعد از صحبت‌های فرشید سمیعی، صورت مالی باشگاه استقلال منتهی به سال مالی 1402 و سال مالی 1403 از سوی نماینده سازمان حسابرسی قرائت شد.

در ادامه نکاتی از سوی برخی سهامداران و نماینده فرابورس بیان شد و پس از آن، سازمان حسابرسی به‌عنوان حسابرس باشگاه استقلال در سال مالی 1404 و روزنامه اطلاعات برای نشر آگهی‌های رسمی باشگاه استقلال انتخاب شدند.

فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,

 

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.