کد خبر: ۵۳۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷

افتتاح چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از دانشجویان مستعد

چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه در قالب اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی، به همت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول آغاز به کار کرد.
افتتاح چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از دانشجویان مستعد

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:آیین افتتاح «چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه» ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور جمشیدی معاونت برنامه ریزی و اقتصادی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و تعدادی از دانشجویان به صورت آنلاین برگزار شد.

جمشیدی ضمن معرفی طرح پژوهانه همراه برای دانشجویان حاضر در جلسه، آن را یکی از وظایف مرکز تحقیق و توسعه در حمایت از دانشگاه و تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت اعلام کرد.

به گفته وی، در سه دوره گذشته طرح پژوهانه همراه حدود ۹ میلیارد تومان حمایت از دانشجویان صورت گرفته است.

وی هدف از انجام این طرح را جهت دهی به نتایج پژوهش‌های دانشگاهی و برای رفع نیاز‌های پژوهشی همراه اول عنوان کرد و گفت: در همین راستا روی نتایج پژوهش‌هایی که به سمت تولید محصول برود، سرمایه گذاری خواهد شد و همچنین زمینه جذب و استخدام افراد مستعد در مجموعه همراه اول فراهم است.

همچنین در این رویداد، ضمن تشریح جزئیات این طرح برای دانشجویان حاضر در جلسه، هدف از اجرای آن نقش آفرینی در اکوسیستم پژوهشی، ارتقا کیفیت پایان نامه‌های دانشگاهی و بهره مندی از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مسائل پیش روی مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه کشور بیان شد.

در این دوره حدود ۱۳۰ طرح پیشنهادی به مرکز تحقیق و توسعه ارسال شده که از این میان ۲۲ طرح، شامل ۲ طرح پسا دکتری، ۸ رساله دکتری و ۱۱ پایان نامه کارشناسی ارشد پذیرفته شده است.

به منظور تعامل بیشتر میان همراه اول و دانشجویان با اختصاص یک همراه پژوهش از محققان مرکز تحقیق و توسعه به هر دانشجو، در بازه‌های سه ماهه ضمن ارزیابی پژوهش ها، پرداخت پژوهانه به دانشجویان نیز صورت خواهد گرفت.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در راستای حمایت از پژوهش، فناوری و بهره مندی از ظرفیت دانشگاه‌های کشور به منظور رفع نیازمندی‌های فناورانه همراه اول اقدام به حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد، دکتری و طرح‌های پسادکتری می‌کند.

برچسب ها: همراه اول
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.