کد خبر: ۵۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵

طرح صیانت به صحن علنی می‌رود

نوری قزلجه می‌گوید: با توجه به اتفاقاتی که در کمیسیون افتاد و کار‌های خلاف و غیرقانونی رخ داد، مجلس تصمیم گرفت طرح صیانت را از کمیسیون مشترک بگیرد و وارد صحن علنی کند.
طرح صیانت به صحن علنی می‌رود

به گزارش «مخاطب۲۴» نوری قزلجه نماینده بستان آباد آذربایجان شرقی می‌گوید اکثر نمایندگان مجلس با طرح فعلی صیانت مخالف هستند و زمانی موافق طرح می‌شوند که اصلاحات در آن صورت بگیرد.

طرح صیانت به صحن علنی می‌رود

بعد از کش و قوس‌های فراوان، بالاخره طرح صیانت از فضای مجازی، از کمیسیون مشترک خارج و برای رسیدگی و بررسی به صحن علنی ارجاع داده شد، اما همچنان این نگرانی وجود دارد که در صحن هم رای بیاورد؛ چه اینکه روز گذشته در جلسه غیرعلنی مجلس به رای گذاشته شد و ۱۲۰ نماینده مجلس با بازگشت این طرح به صحن علنی موافقت کردند. روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت: «اگر این رای نمایندگان مبنا قرار بگیرد، بررسی و تصویب این طرح در جلسه علنی مجلس انجام خواهد شد و مردم این امکان را خواهند داشت تا از نقطه نظرات موافقان و مخالف طرح مطلع شوند.

علاوه بر مخالفت افکار عمومی با اصل این طرح، یکی دیگر از مخالفت‌ها این بود که برخی نمایندگان حامی این طرح با استناد به اصل ۱۸۵، بررسی این طرح را به کمیسیون مشترک واگذار کردند و بر این اساس رای اعضای کمیسیون مبنای تصویب طرح قرار گرفت و نه رای همه نمایندگان مجلس.» غلامرضا نوری قزلجه درباره آخرین وضعیت طرح صیانت توضیح داده است.

نوری قزلجه نماینده بستان آباد آذربایجان شرقی می‌گوید: با توجه به اتفاقاتی که در کمیسیون افتاد و کار‌های خلاف و غیرقانونی رخ داد، مجلس تصمیم گرفت طرح صیانت را از کمیسیون مشترک بگیرد و وارد صحن علنی کند. موافقان و مخالفان این موضوع در صحن صحبت کردند تا اختیاری که به کمیسیون مشترک برای طرح صیانت داده بودند را پس بگیرند و به صورت یک طرح عادی بررسی شود و همه نمایندگان بتوانند نظراتشان را در این باره بگویند. ولی به شخصه اعتقادم این است که اکنون فرصت خیلی خوبی ایجاد شده است تا اگر دولت که نکته‌ای در این خصوص دارد، به صورت لایحه به این موضو ورود کند. البته نه با این نکاتی که این طرح داشت، بلکه با دید بهتر و بازتر، به نحوی که به نفع مردم باشد و برای مردم و کاربران مشکلاتی را ایجاد نکنند.

وی ادامه داد: وقتی قرار شد طرح به صحن بیاید و همانند سایر طرح‌ها بررسی شود، اعضای کمیسیون مشترک مخالفت زیادی داشتند و می‌گفتند ما به صورت تخصصی در حال بررسی این طرح هستیم. کسانی که موافق برگشت طرح به صحن بودند هم معتقد بودند که کمیسیون تخصص و علم کافی برای بررسی این موضوع ندارند. اعضای کمیسیون می‌گفتند این طرح بیش از ۶۰ ماده دارد، ولی زمانی که آن را روی کارتابل دیدیم، ۲۰ ماده بیشتر نبود لذا با همه این اوضاع، تصمیم بر برگشت به صحن علنی بود.

نوری با بیان اینکه نکات پر ایراد که باعث نگرانی مردم از این طرح شده بود، حذف شده است، گفت: با این شرایطی که طرح صیانت دارد، بعید می‌دانم که بخواهد این طرح رای بیاورد. ولی اگر اصلاح شود و مواردی که به ضرر مردم است و برای جامعه مشکل ساز می‌شود، حذف شود، امکان رای‌آوری آن وجود دارد. اما از نظر بازه زمانی بعید است که دیگر این طرح به زمان بررسی برسد، چون همانند یک طرح عادی قرار است بررسی شود و در صف طویل و شلوغ طرح‌ها قرار دارد و بعید است به این زودی‌ها نوبت به این طرح برسد.

 

این نماینده مجلس می‌گوید اکثر نمایندگان مجلس با طرح فعلی صیانت مخالف هستند و زمانی موافق طرح می‌شوند که اصلاحات در آن صورت بگیرد. در شرایط فعلی که مشکلات زیاد معیشتی و اقتصادی داریم، متاسفانه زمان و انرژی زیادی برای این طرح هدر شد، ولی خب خداراشکر حل شد و اکنون نمایندگان موافق طرح صیانت امیدوارم به دنبال حل مسائل و مشکلات اصلی کشور بروند. اگر هم قرار است برای فضای مجازی قانون بنویسند، یک قانون جامع و بدون ایراد و مشکل بنویسند. قانون‌های سفارشی از بیرون مجلس دچار چنین سرنوشت‌هایی می‌شود. پشت پرده این طرح‌ها نشان داده‌اند که چه کسانی هستند. در ابتدا اصلا نمایندگان از این طرح اطلاعی نداشتند و حتی حاضر به دفاع از آنهم نبودند که در آن موقع برخی از بیرون از مجلس آمدند و گفتند ما این را طراحی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: اگر جلوی این طرح را نمی‌گرفتیم تبدیل به قانون می‌شد و برای مردم و کشور مشکلات متعددی را ایجاد می‌کرد. با آمدن این طرح به صحن، همین روز‌ها صدای حرص و جوش و اعتراض همین موافقان و طراحان اصلی این طرح هم درخواهد آمد. مردم مطمئن باشند در مقابل چنین طرح‌هایی ایستادگی خواهیم کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.