کد خبر: ۵۳۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸

آقای علم الهدی! مذاکره برای دولت داماد خوب بود، برای دولت پزشکیان بد است؟!

سیداحمد علم الهدی، امام جمعه مشهد مقدس جمعه گذشته سکوت سه ساله خود درباره مذکرات، اعم از مذاکرات با اروپایی‌ها یا مذاکرات هسته‌ای را شکست.

مخاطب۲۴- سیداحمد علم‌الهدی در نمازجمعه اخیر مشهد گفت: «می‌خواهند با اروپایی‌ها مذاکره کنند، مذاکره برای چه چیزی؟ به خاطر یک بیانیه شورای حکام می‌خواهید مذاکره کنید؟ اگر به خاطر مشکلات اقتصادی است که دولت قبل نشان داد مقابله با مشکلات اقتصادی در دست دادن با دشمن نیست.»

بیشتر بخوانید

 سیداحمد علم الهدی درحالی از مذاکرات انتقاد کرده است که اساساً این مذاکرات جدید نیست و به نوعی ادامه مذاکرات دولت گذشته است. درباره مذاکرات هسته‌ای، دولت گذشته دو بار تا مرز توافق هم پیش رفت؛ یک بار در اسفند ۱۴۰۰ و یک بار شهریور ۱۴۰۱. حتی بعد از وقایع پاییز ۱۴۰۱ که غرب و اروپا با تمام قوا علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت کردند، باز هم وزارت امور خارجه سه دور با اروپا مذاکره کرد؛ فروردین ۱۴۰۲ در اسلو و خرداد ۱۴۰۲ در ابوظبی و دوحه قطر.

 

بنابراین باید از علم‌الهدی پرسید چطور «دولت قبل نشان داد مقابله با مشکلات اقتصادی در دست دادن با دشمن نیست؟» وقتی همیشه با اروپا و غرب مذاکره می‌کرد؟»

 

امام جمعه محترم مشهد مقدس که مدام از دولت چهاردهم می‌خواهند از دولت سیزدهم الگو بگیرد، آیا حاضر هستند در سیاست خارجی هم این حرف را بزنند و بگویند از دولت گذشته الگو بگیر؟ یعنی مانند سال ۱۴۰۰، سال ۱۴۰۱ و سال ۱۴۰۲ با اروپا مذاکره کن؟ یا اینکه یک چیزهایی برای یک دولت خوب است و برای دولت دیگری بد است؟

برچسب ها: علم الهدى
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.