کد خبر: ۵۳۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴

مهدی یونسی : از همه ظرفیت های استان برای رشد و اعتلای مازندران بهره خواهم برد

مهدی یونسی رستمی، استاندار جدید مازندران، در مراسم معارفه، گفت: براساس سیاستهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، فارغ از گرو‌ه گرایی، سلایق سیاسی و بر اساس شایسته سالاری از همه ظرفیت های استان، تلفیقی از مدیران مجرب، بانوان و جوانان متخصص در سطوح مدیریتی برای رشد و اعتلای مازندران استفاده خواهم کرد. ‎

به گزارش مخاطب24 ، دکتر مهدی یونسی رستمی؛ استاندار جدید مازندران، در مراسم معارفه که با حضور وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در استان و مدیران و مقامات ملی و استانی برگزار شد، تشکیل اولین همایش کشوری گفتمان وفاق ملی در مازندران، تشکیل جلسات فصلی بین استانداران مازندران، گلستان، گیلان و بهره‌مندی از ظرفیت‌های سی و سه نماینده سه استان برای احصای مشکلات مشترک و ارائه راه حل ها و حمایت دولت چهاردهم برای راه ا ندازی سریع ساختار اداری اجرایی منطقه آزاد را خواستار شد‌.

دکتر یونسی : از همه ظرفیت ها برای رشد و اعتلای مازندران بهره خواهم برد

گفتنی است؛ نخبگان و اندیشمندان استانی، از پیشنهادهای دکتر یونسی، در حضور وزیر کشور، استقبال چشمگیری داشته و اعلام همکاری و همراهی کرده اند.

استاندار جدید مازندران؛ یادآور شد: پارا دایم عقلانی من، توسعه‌ کمی و کیفی استان است، واز هیچ کوششی برای جذب سرمایه گذاری، سرمایه گذاران و کار آفرینان و ایجاد تضمین های قانونی برای حمایت دریغ نخواهم کرد.

مهدی یونسی رستمی، گفت: براساس سیاستهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، فارغ از گرو‌ه گرایی، سلایق سیاسی و بر اساس شایسته سالاری از همه ظرفیت های استان، تلفیقی از مدیران مجرب، بانوان و جوانان متخصص در سطوح مدیریتی برای رشد و اعتلای مازندران استفاده خواهم کرد.

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.