کد خبر: ۵۴۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱

عمده‌ترین جرم افغانستانی‌های زندانی در ایران چیست؟

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری گفت:  در مرحله اول انتقال محکومان افغانستانی به کشورشان، ما  لیست  ۵۰۰ نفره‌ای از این زندانیان را تهیه و  به طرف افغانستانی اعلام کردیم تا احراز هویت این محکومان را اعلام کنند و پس از اعلام نظر آنها این انتقال انجام می‌شود.

 مخاطب۲۴- عسکر جلالیان درباره انتقال زندانیان افغانستانی به کشورشان، گفت: بیش از ۸ هزار زندانی خارجی در کشور داریم که اکثریتشان افغانستانی هستند. 

وی افزود: جرایم زندانیان افغانستانی مربوط به قاچاق مواد مخدر، قاچاق کالاهای ممنوعه، سرقت، قتل و ... است که عمده‌ترین جرم آنها مربوط به قاچاق مواد مخدر می‌شود و قانون مجازات ما در این خصوص بسیار سخت‌گیر است و با آن مقابله می‌کند.

جلالیان گفت: اخیرا به عنوان رییس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری با مقامات افغانستانی ملاقاتی داشتم و ماحصل این ملاقات این شد که لیست زندانیان دارای شرایط افغانستان تهیه و به آنها تحویل داده شود تا پس از احراز هویت این زندانیان، اقدامات لازم برای انتقال آنها فراهم شود.

بیشتر بخوانید

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری گفت: در مرحله اول انتقال محکومان افغانستانی به کشورشان، ما  لیست  ۵۰۰ نفره‌ای از این زندانیان را تهیه و به طرف افغانستانی اعلام کردیم تا احراز هویت این محکومان را اعلام کنند که آیا افغانستانی هستند یا خیر؟ منتظر هستیم تا مقامات افغانستانی نتیجه را به ما اعلام کنند. همچنین برخی از زندانیان دارای مجازات جزای نقدی هستند و باید مقامات افغانستانی پاسخ دهند که در این خصوص چه تصمیمی را اتخاذ می‌کنند.

جلالیان افزود: هر زمان که طرف افغانستانی به ما نتیجه بررسی این لیست را اعلام کند، دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت دادگستری آمادگی لازم را دارد که مرحله اول انتقال این زندانیان را  انجام دهد.

وی در پایان گفت: انتقال زندانیان افغانستانی بر اساس موافقتنامه انتقال محکومان با افغانستان در سال ۱۳۸۵ در سال آینده هم ادامه دارد. تمام تلاش ما این است که تا پایان سال دو الی سه مرحله انتقال زندانیان افغانستان به کشورشان انجام شود.

 

 

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.