کد خبر: ۵۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳

پیشنهاد خرید توییتر توسط ماسک واکنش ترامپ را به دنبال داشت

ایلان ماسک در برنامه تد تاک در ونکوور درباره پیشنهاد خرید توییتر گفت: تصور می‌کنم خیلی مهم باشد که فضای انحصاری برای آزادی بیان وجود داشته باشد.
پیشنهاد خرید توییتر توسط ماسک  واکنش ترامپ را به دنبال داشت

مخاطب۲۴ - دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا گفت اگر ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، توییتر را خریداری کند و حساب وی را دوباره برگرداند، احتمالا به این پلتفرم شبکه اجتماعی بازنخواهد گشت.اظهارات ترامپ پس از پیشنهاد ایلان ماسک برای خرید توییتر در قرارداد نقدی به ارزش ۴۳ میلیارد دلار مطرح شد.
پیشنهاد خرید توییتر توسط ماسک  واکنش ترامپ را به دنبال داشت

ترامپ ساعاتی بعد در مصاحبه با امریکانو مدیا، در پاسخ به این که اگر ایلان ماسک حساب وی را برگرداند، آیا ترامپ به توییتر برخواهد گشت و در نخستین پست خود چه خواهد گفت، پاسخ داد: ما در حال حاضر پلتفرم بزرگی را می‌سازیم و بنابراین احتمالا علاقه‌ای نخواهم داشت. توییتر خیلی کسل کننده شده و آن‌ها از شر صدا‌های خوب زیادی در توییتر - صدا‌های محافظه کار زیادی – خلاص شده‌اند. حالا توییتر کسل کننده شده و دوستانم به من می‌گویند توییتر دیگر همان محل قبلی نیست و اکنون جای بسیار خسته کننده‌ای است.

توییتر پس از حوادث ششم ژانویه سال ۲۰۲۱ و حمله طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا، با اشاره به ریسک تحریک بیشتر به خشونت، حضور رئیس جمهور سابق آمریکا در این پلتفرم را برای همیشه ممنوع کرد.

چهره‌های محافظه کار آمریکا پیش از این در واکنش به خبر خرید ۹.۲ درصد سهام توییتر توسط ایلان ماسک و تبدیل شدن این میلیاردر کارآفرین به بزرگترین سهامدار توییتر، ابراز امیدواری کرده بودند که ماسک حساب توییتر ترامپ را برگرداند.

ایلان ماسک از آن زمان عنوان بزرگترین سهامدار توییتر را از دست داد و بر اساس اظهارنامه تنظیم شده نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، اکنون گروه ونگارد با ۱۰.۳ درصد سهم، بزرگترین سهامدار توییتر است.

ایلان ماسک در برنامه تد تاک در ونکوور درباره پیشنهاد خرید توییتر گفت: تصور می‌کنم خیلی مهم باشد که فضای انحصاری برای آزادی بیان وجود داشته باشد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری بیزنس اینسایدر، ترامپ اوایل امسال پلتفرم شبکه اجتماعی تروت سوشال (Truth Social) را راه اندازی کرد که به عنوان جایگزینی برای پلتفرم‌هایی مانند توییتر و فیس بوک معرفی شد. اما عرضه این پلتفرم کند بوده و طبق گزارش واشنگتن پست، ترامپ را عصبانی کرده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.