کد خبر: ۵۴۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰
جهش ۵۴ هزار واحدی شاخص کل به سمت اهداف بالاتر!

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۳

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن در کنار کاهش ۲۲ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد ورود هزار و ۹۱۴ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام بود.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بود و نقشه بازار سهام در انتهای روز سهم ۹۵ درصدی رنگ سبز را نشان می‌داد.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۳۷۳.۷ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فلزات اساسی با ۲۲۲.۵ میلیارد تومان و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۲۱۴.۸ میلیارد تومان در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. صنایع حمل و نقل، فرآورده‌های نفتی، محصولات شیمیایی، سیمان و سرمایه‌گذاری‌ها از دیگر صنایعی بودند که با ورود جریان پول حقیقی قابل توجهی همراه شدند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۲۲ درصد کاهش، به سطح ۹ هزار و ۲۱۵ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام مثبت بود و شاهد افزایش هزار و ۹۱۴ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۶۴۴ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. دیروز ۳۵۷ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا اضافه شد و روند معاملات سهام تغییرات زیادی به نسبت یکشنبه داشت. همچنان شاهد سرازیری سرمایه حقیقی به سمت موقعیت‌های سهامی هستیم و رکورد یک سال و نیمه ورود پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی شکسته شد.

دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۸۸ درصد افزایش یافت و از هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان به ۲ هزار و ۱۰۶ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۷۷ درصد کاهش از ۳۲۸ میلیارد تومان تا سطح ۷۶ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه افزایش داشت و از ۳۶.۸ میلیون تومان به ۵۸.۹ میلیون تومان رسید. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۳۱.۴ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و به سطح ۲۷.۵ میلیون تومانی رسیده است.

پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۸۰۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم تقاضای بالای سهام، امکان شکستن سقف تاریخی شاخص کل و هم‌وزن بورس تهران برای معاملات امروز وجود دارد. بازار سهام دیروز بورس تهران با محدودیت دامنه نوسان قیمتی مثبت و منفی ۳ درصدی همراه بود و شاهد جهش شاخص‌های سهامی در کنار کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح ۹ همتی با افزایش قایل توجه صف‌های خرید بودیم. بازار سهام در حال حاضر شاهد انتشار اخبار مثبتی در میان صنعت فلزات اساسی، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، محصولات دارویی و صنعت خودرو و ساخت قطعات می‌باشد که نشان از بهبود حاشیه سود این شرکت‌ها دارد. از سوی دیگر، بورس تهران و معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در این روز‌ها چشم به تحولات سیاسی و نظامی خاورمیانه بسته ولی کاهش ریسک سیستماتیک بورس تهران با تغییرات سوریه در کنار اخبار مثبت بنیادی اخیر در جهت سیاست‌گذاری‌های اقتصادی باعث رشد تراز شاخص‌های سهامی شده است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۷ تا ۱۲ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۵۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً رشد تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.