کد خبر: ۵۴۸۸۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷

تخلف در ماجرای مستقل شدن سازمان لیگ برای فرار از شفاف‌سازی

آنچه در مورد مستقل شدن سازمان لیگ در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال اتفاق افتاد از چند منظر قابل توجه بوده که مهم‌ترین آن تخلف رخ داده در این فرایند است.
تخلف در ماجرای مستقل شدن سازمان لیگ برای فرار از شفاف‌سازی

مخاطب ۲۴- مستقل شدن سازمان لیگ از فدراسیون فوتبال از جمله مواردی بود که روز یکشنبه ۲۵ آذر در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال به تصویب رسید. این اتفاق در حالی رقم خورد که این موضوع در دستور جلسه قرار نداشت و مشخص نیست چگونه سر از مجمع درآورد. پیش از جلسه صحبت‌هایی در این باره مطرح شده بود، اما این موضوع که «فدراسیون به قانون و دستور جلسه‌ای که داده پایبند است» باعث شد برخی این گمانه را مطرح کنند که چنین موضوعی در مجمع مطرح نخواهد شد.

 

فدراسیون فوتبال، اما بی‌توجه به آنچه خودش تحت عنوان دستور جلسه به اعضا فرستاده به صورت غیرقانونی این موضوع را در مجمع عمومی عادی آن هم به صورت آنلاین در میان گذاشت و با رأیی پایین (۴۴ رأی از ۸۰ رأی مأخوذه) مصوبه مستقل شدن سازمان لیگ را گرفت.

بیشتر بخوانید

درباره علت این موضوع هیچ گونه اطلاع‌رسانی انجام نشده و حتی دبیرکل فدراسیون فوتبال نیز در مجمع توضیحی نداد و به صورت «سرسری» از کنار آن عبور کرد. این در حالی است که در بخشی از صورت‌های مالی فدراسیون فوتبال با اشاره به نام سازمان لیگ، درصد مالکیت بر این سازمان صددرصد اعلام شده است. در عین حال گفته می‌شود سازمان بازرسی خواهان این شده که صورت‌های مالی فدراسیون و سازمان لیگ تلفیق شود، اما این اتفاق رخ نداده و گزارش مالی از سازمان لیگ منتشر نشده است. به همین دلیل فدراسیون فوتبال آخرین و بدترین راه را انتخاب کرده و آن هم جدایی سازمان لیگ بود.

 

این اتفاق در شرایطی رقم خورد که سازمان لیگ اصلی‌ترین دارایی فدراسیون فوتبال به شمار می‌رود و طبق آنچه در این مدت عنوان شده به نام عزیزالله محمدی، علی کفاشیان، مهدی تاج، مهدی محمدنبی و علی کاظمی به ثبت رسیده و تاکنون نیز تغییری در آن ایجاد نشده است. هر چند گفته شده برخی از این افراد تعهد داده‌اند ادعایی در مورد مالکیت سازمان لیگ ندارند، اما اصل کاری که فدراسیون انجام داد تخلف بود.

 

استقلال سازمان لیگ ابتدا باید در اساسنامه فدراسیون فوتبال مدنظر قرار می‌گرفت و در ادامه در مجمع فوق العاده تصویب می‌شد. چرا فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای فرار از ارائه گزارش مالی و تلفیق کردن صورت‌های مالی چنین راهی را انتخاب کرده و دچار تخلف شدند؟

 

اگر واقعاً جداسازی اتفاق افتاده، تفاهم‌نامه و قرارداد آن بین فدراسیون و سازمان لیگ کجاست؟ چرا به صورت یکباره و آن هم در مجمع عمومی این اتفاق افتاد؟ پشت پرده داستان چیست؟ آیا فدراسیون فوتبال فکر عواقب این کار را کرده است؟

 

 
برچسب ها: سازمان لیگ
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.