کد خبر: ۵۵۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶

پزشکیان: ما بستر حضور بانوان در عرصه مدیریت را فراهم می‌کنیم

رئیس جمهور گفت: توسعه یعنی احترام به فرهنگ دیگران، مشکلات با دعوا کردن و تضاد حل نمی‌شود. باید به دیدگاه دیگران احترام بگذاریم و در جامعه‌ی ما مواردی هست که شاید برتابیده نشود ولی باید احترام گذاشته شود.
پزشکیان: ما بستر حضور بانوان در عرصه مدیریت را فراهم می‌کنیم

مخاطب۲۴-  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین بزرگداشت مقام زن که به‌مناسبت سال‌روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: در دورانی که پیامبراکرم(ص) زندگی می‌کردند، پسر داشتن یک مزیت بود و فرزند دختر مایه سرشکستگی تلقی می‌شد؛ آن حضرت در چنان شرایطی صاحب دختر شدند و قرآن کریم نیز درباره‌ی آن فرزند، از «کوثر» تعبیر می‌کند و آن حضرت جایگاه ویژه‌ای در اعتقاد ما دارند.

 

دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج

وی اظهار داشت: پیامبران آمده‌اند که حقوق انسان‌ها رعایت شود و براساس انصاف با همه برخورد کنند. نباید در این برخورد، به زن، مرد، قومیت، مذهب و دیگر موارد توجه کرد و همه انسان هستند. ما همگی باید خودمان را با تطبیق داده و نباید این‌طور فکر کنیم که فقط «ما» حق هستیم. باید حرف حق و درست را شنید و به آن عمل کرد.

 

رئیس‌جمهور عنوان کرد: باید یاد بگیریم که حرف حق و درست را بپذیریم و اگر این اتفاق بیفتد، بحث و دعوایی صورت نمی‌گیرد؛ اختلاف از نادیده گرفتن حقوق دیگران پدید می‌آید. همه انسان‌ها محترم هستند و حقوق‌شان مورد رعایت قرار بگیرند.

 

پزشکیان با اشاره به سخنان یکی از حضار درباره ساختار حزبی در کشور، خاطر نشان کرد: ما هنوز آن «حزب» را نداریم که درباره‌ی مسائل مختلف اقتصاد، سیاست، بازار و غیره می‌خواهد چگونه عمل کند و تاکنون چنین چیزی ندیده‌ام. باید به گروه‌ها، سمن‌ها و نهادها که می‌خواهند فعالیت کنند توجه کنیم. 

 

وی با بیان اینکه برتری به مردم یا زن بودن نیست و قرآن می‌فرماید که برتری به تقواست، عنوان کرد: تقوا دارای تعاریف عمیق است ولی می‌توان گفت که حرکتِ بدون خطاست. اگر کسی کاری را بدون خطا انجام می‌دهد، باید محترم‌تر باشد.

 

رئیس‌جمهور بیان کرد: ما در دولت آماده‌ایم که بستر را برای حضور زنان و دختران باز کنیم که به عرصه بیایند و کمک کنند.

بیشتر بخوانید

پزشکیان تصریح کرد: نگاه امروزی از ارزش‌ها و نگاه خدمت به مردم و نجات ایران که در گذشته بود، به این رسیده که یکی چپ، یکی راست و اینکه یکی چه ظاهری دارد و غیره. دغدغه‌ی ما باید حل مشکلات مردم باشد؛ بدون توجه به اینکه در چه استانی، مذهب و یا جنسیتی هستند. وظیفه ما حل مشکلات مردم است.

 

وی گفت: زنان و مادران نیز نقش اصلی در این زمینه دارند. هیچ مرد و قدرتی بدون همراهی یک زن خلّاق و توانمند نتوانسته به جایی برسد. همراهی زن می‌تواند مرد را در مسیر حرکت، پشتیبانی کند.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: توسعه یعنی احترام به فرهنگ دیگران، مشکلات با دعوا کردن و تضاد حل نمی‌شود. باید به دیدگاه دیگران احترام بگذاریم و در جامعه‌ی ما مواردی هست که شاید برتابیده نشود ولی باید احترام گذاشته شود. من بسیاری از موارد و مسائل را مطرح نمی‌کنم و با گفتگو مسائل را حل می‌کنیم و در جامعه دعوا درست نمی‌کنیم چرا که در آن صورت، مردم و کشور ضرر می‌کنند.

 

پزشکیان خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم گفت‌وگو کرده و به خیابان دعوا نکشیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم؛ البته در حال حل مشکلات هستیم و در کدام دولت استاندار عرب، بلوچ و اهل‌سنت انتخاب شده‌اند؟ خانم صادق وزیر راه در بزرگ‌ترین وزارتخانه مشغول هستند و این موارد با همراهی رهبر معظم انقلاب است. زنان در حال ورود به عرصه مدیریتی هستند و مقداری زمان می‌برد. البته باید انتخاب و گزینش هم به‌درستی صورت بگیرد.

 

وی در پایان افزود: حضور زنان برای آینده کشور موثر است؛ زن و مادر در جامعه ارزش بالا و والایی دارند و ما بستر حضور بانوان در عرصه مدیریت را فراهم می‌کنیم.

 

 
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»