کد خبر: ۵۵۱۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹

ترامپ مجری و تهیه کننده تلویزیون را سفیر خود کرد!

رئیس جمهور آینده آمریکا مارک برنت تهیه کننده تلویزیونی برنامه «کارآموز» را به عنوان فرستاده ویژه در بریتانیا منصوب و یک مجری تلویزیونی را سفیر ایتالیا کرد.
ترامپ مجری و تهیه کننده تلویزیون را سفیر خود کرد!

مخاطب۲۴- دونالد ترامپ، مارک برنت تهیه کننده تلویزیونی برنامه «کارآموز» را به عنوان فرستاده ویژه در بریتانیا منصوب کرد. وی گفت: مارک با داشتن یک حرفه برجسته در تولید تلویزیون و تجارت، ترکیبی منحصر‌به‌فرد از زیرکی دیپلماتیک و شناخت بین‌المللی را برای این نقش مهم به ارمغان می‌آورد.



وی افزود: مارک برای خلق و تولید برخی از بزرگ‌ترین برنامه‌های تاریخ تلویزیون، از جمله «بازمانده»، «شارک تنک»، «وویس» و مهم‌تر از همه «کارآموز» شناخته می‌شود، رئیس سابق MGM است و برنده ۱۳ جایزه امی شده است!

بیشتر بخوانید

وقتی ترامپ سال ۲۰۱۶ برای ریاست جمهوری نامزد شد، برنت در بیانیه‌ای گفت هرگز طرفدار نامزدی ترامپ نبوده است. در آن مقطع فشار‌ها بر او برای انتشار نوار‌های قدیمی ضبط برنامه «کارآموز» که ترامپ از شرکت کنندگان آن بود، بالا بود.



در آن زمان، آسوشیتدپرس ادعا کرد که رفتار ترامپ در این برنامه خیلی نادرست بوده و اشتیاق برای دستیابی به این نوار‌ها خیلی زیاد شده بود. با این حال وکلای MGM اعلام کردند نوار‌ها متعلق به برنت نیستند، زیرا استودیو مالک برنامه بود و مشاور وقت این استودیو هم اعلام کرد قرارداد‌های این استودیو مقررات مربوط به رازداری و حقوق هنرمندان را دربرمی‌گیرد.



ترامپ همچنین مجری تلویزیون تیلمان فرتیتا را به عنوان سفیر در ایتالیا معرفی کرد. وی مالک هیوستون راکتس و مدیر عامل گروه رستوران‌های «لندری» هم است. وی به عنوان میزبان برنامه‌ای واقعیت محور در سراسر آمریکا سفر می‌کرد تا صاحبان کسب‌وکار‌های کوچک را در رقابتی برای مشارکت با «لندری» محک بزند. این برنامه از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ ادامه داشت.



ترامپ درباره او نوشت: تیلمن یک تاجر ماهر است که یکی از برترین شرکت‌های سرگرمی و املاک کشور ما را با استخدام حدود ۵۰ هزار آمریکایی تاسیس کرده است. تیلمن سابقه‌ای طولانی در کمک به جامعه از طریق ابتکار‌های بشردوستانه دارد که شامل موسسه‌های خیریه کودکان، اجرای قانون و جامعه پزشکی می‌شود.

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.