کد خبر: ۵۵۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲

نظافت اجباری مدرسه توسط مادر یک دانش‌آموز دیگر

نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش آموز مشهدی دبستان دخترانه دولتی، در حالی رخ داد که مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی این اقدام را تخلف و بر خلاف قوانین دانسته است.
نظافت اجباری مدرسه توسط مادر یک دانش‌آموز دیگر

مخاطب ۲۴- ولی دانش‌آموز مربوطه در توضیح ماجرا اینگونه گفت: چندی پیش در تماس تلفنی که از سوی مدرسه داشتم به من اطلاع دادند که دخترم حالش خوب نیست و در مدرسه پس از حالت تهوع شدید، استفراغ داشته است.

 

این مادر دانش آموز که نامش محرز است، ادامه داد: من که برای رسیدگی به حال دخترم با نگرانی و فوریت خودم را به مدرسه رساندم، در مواجهه با معاون مدرسه متوجه شدم که باید خودم اقدام به نظافت محل استفراغ نمایم و با تصور به اینکه این وضعیت ناشی از حال ناخوش دختر خودم بوده است، درخواست آب و دستمال برای تمیزکاری داشتم.

 

این ولی دانش‌آموز با بیان اینکه دخترم در مدرسه دولتی در ناحیه تبادکان مشهد مشغول تحصیل است، بیان کرد: در کمال ناباوری اولیای مدرسه به من اعلام کردند که دستمال کاغذی و دستمال پارچه‌ای برای تمیزکاری محل ندارند و باید به منزل برگردم و با خودم دستمال بیاورم، اما به دلیل دور بودن منزل درخواست کردم هر طور شده پارچه‌ای پیدا کنند و همین شد که دستمال کوچکی در اختیارم گذاشتند تا اقدام به پاکسازی محل کنم.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: به دلیل اینکه یکی از پاهایم بر اثر تصادف دچار اذیت و درد است، ناچار شدم مسیر شیر آب تا محل نیازمند تمیزکاری را چندین بار طی کنم و این امر به شدت من را آزار داد، اما نمی‌دانستم که این کار وظیفه من نیست.

 

این مادر دانش آموز با اشاره به اینکه دریافت وجوه کمک به مدرسه به اجبار از والدین دانش آموزان از مواردی است که در این مدرسه به شدت موجب نارضایتی والدین شده است، افزود: مردم ساکن در ناحیه این منطقه بسیار محروم و در سطح اقتصادی پایینی هستند که اجبار آنان برای پرداخت وجوه کمک به مدرسه خارج از عدالت و منطق است.

 

این ولی دانش آموز اظهار کرد: تهدید اولیای دانش آموزان به استرداد پرونده فرزندشان و اخراج از مدرسه از دیگر تهدیداتی است که توسط مدیر مدرسه با والدین صورت می‌گیرد.

 

اجبار والدین به نظافت اقدامی غیر قانونی است

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این خصوص اظهار کرد: این اقدام به هیچ وجه پذیرفته شده و قانونی نیست و در صورت بروز چنین شرایطی نه دانش آموز و نه ولی دانش آموز نباید موظف به نظافت محل شوند.

 

میکائیل باقری بیان کرد: حتی در صورت نداشتن نیروی خدماتی و سرایداری در یک مدرسه، مکلف کردن و اجبار والدین به نظافت مدرسه اقدامی غیر اخلاقی و غیرقانونی است.

 

وی با بیان اینکه با عاملان این وضعیت در مدرسه برخورد لازم انجام خواهد شد، افزود: کمبود نیروی خدمات و سرایداری در مدارس استان داریم، اما به هیچ وجه این شرایط توجیهی برای ظهور و بروز رفتار‌های خلاف شان والدین در مدارس نیست.

 

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: کمبود نیروی خدمات و سرایدار در این استان پنج هزار نفر است.

 

هم اکنون استان خراسان رضوی دارای بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز است که نزدیک به ۹ درصد جمعیت دانش‌آموزی کشور را تشکیل می‌دهد.

 

چندی پیش نیز خبری مبنی بر مجبور کردن ولی دانش آموز به کار اجباری خدمات در مدرسه به دلیل عدم برخورداری از توان مالی برای پرداخت هزینه ثبت نام در مدرسه در شهرستان تایباد در فضای مجازی مطرح شده بود که از سوی متولیان آموزش و پرورش خراسان رضوی تکذیب شد.

 

مهر ماه امسال نیز وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای از لغو ابلاغ مدیر یکی از مدارس دولتی در شهر قدس تهران خبر داد که این مدیر مادر دانش‌آموزی را مجبور به نظافت مدرسه کرده بود.

برچسب ها: دانش آموز
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.