کد خبر: ۵۵۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴

توسعه صنعت IoT با قرارداد شرکت مخابرات و مپنا

قرارداد مشارکت نامه استقرار سکوی جامعه اینترنت اشیاءء و پوشش در کشور بین شرکت‌های مپنا و مخابرات ایران امضا شد.
توسعه صنعت IoT با قرارداد شرکت مخابرات و مپنا

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:نخستین پوشش کشوری مختص اینترنت اشیاءء به همراه پلتفرم جامع بومی اینترنت اشیاءء امروز سومین روز از نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ بین شرکت‌های مپنا و مخابرات ایران به امضا رسید.

مدیرعامل مخابرات ایران در خصوص این قراد داد، گفت: یکی دیگر از سرویس‌های ابری مخابرات (ابرما) آیوتل سرویسی است که قرار است سرویس‌های IoT را بر بستر اینترنت و LORAWAN برای مشترکین نهایی و صنایع و کسب و کار‌های تجاری ارائه کند.

وی، ادامه داد: این قرارداد که امروز مبادله شد، قرار است در صنعت IoT کشور تاثیر به سزایی بگذارد.

گفتنی است، قرارداد مشارکت نامه استقرار سکوی جامعه اینترنت اشیاء و پوشش LORAWAN در سطح کشور ایران (پایلوت البرز) بین شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) و شرکت مخابرات ایران با حضور مدیران عامل دو شرکت ظهر امروز چهارشنبه پنجم دی ماه در سومین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام به امضا رسید.

این قرارداد که در حوزه اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی به امضا رسید، بر کلیه حسگر‌های مربوط به اینترنت اشیاء در فناوری‌های مختلف در سطح کشور امکان اتصال اختصاصی به فضای ابری مخابرات ایران (ابرما) و پردازش داده‌ها از طریق هوش مصنوعی بر روی پلتفرم بومی جامع اینترنت اشیاء مخابرات ایران را داشته باشد.

این زیرساخت، فضای مناسبی برای استفاده شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی به عنوان شریک تجاری مخابرات ایران در سکوی‌های عمودی مختلف فراهم می‌کند.

کاربران نهایی در حوزه‌های کشاورزی، شهر، خانه و دفاتر هوشمند، تولید هوشمند و مدیریت انرژی امکان استفاده از تکنولوژی‌های به روز و جهانی را بر این بستر خواهند داشت.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.