کد خبر: ۵۵۴۶
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۰

تحصن در سراوانِ گیلان؛ دستگیری ۲۲ نفر و مصدومیت ۵ پلیس

اهالی سراوان این روز‌ها مطالبه‌ای واحدی دارند و یک‌صدا «نه» بزرگ به ورود زباله به سراوان گفته‌اند، مقاومتی که صدای آن تا وزارت کشور نیز رفته است.
تحصن در سراوانِ گیلان؛ دستگیری ۲۲ نفر و مصدومیت ۵ پلیس

تحصن در سراوانِ گیلان؛ دستگیری ۲۲ نفر و مصدومیت ۵ پلیس، معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی گیلان با اشاره به بازگشایی ورودی سایت زباله سراوان با همکاری مردم این بخش گفت: متاسفانه با سنگ پرانی و درگیری فیزیکی عده‌ای سودجو پنج نفر از کارکنان انتظامی مصدوم شدند که یک نفر از آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است.

تحصن در سراوانِ گیلان؛ دستگیری ۲۲ نفر و مصدومیت ۵ پلیس

به گزارش مخاطب۲۴ ایرنا، سرهنگ مجید رسول‌زاده فرساد عصر پنجشنبه اظهار داشت: از حدود ۲۰ روز پیش مردم بخش سراوان رشت در اعتراض به انباشت غیراصولی زباله در ورودی سایت تخلیه زباله تحصن کرده و از ورود خودرو‌های حامل زباله به این مکان جلوگیری می‌کردند.

وی با بیان اینکه پلیس از مطالبات به حق مردم حمایت می‌کند، براهمیت چاره اندیشی دستگاه‌های متولی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست تاکید دارد، افزود: کارکنان انتظامی برابر مصوبه شورای تامین استان در راستای ایجاد نظم و امنیت و همچنین برابر هماهنگی با مرجع قضائی، صبح امروز در محل سایت زباله سراوان حضور پیدا کرده و با همکاری بسیار خوب مردم فهیم بخش سراوان نسبت به بازگشایی ورودی سایت زباله اقدام کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان با قدردانی از همکاری بسیار خوب مردم فهیم بخش سراوان افزود: متاسفانه عده‌ای سودجو با سنگ پراکنی و درگیری فیزیکی قصد داشتند مانع بازگشایی سایت زباله سراوان برای بهسازی و انجام برنامه‌های تدوین شده، شوند که با هوشیاری و اشرافیت پلیس ناکام ماندند.

تحصن در سراوانِ گیلان؛ دستگیری ۲۲ نفر و مصدومیت ۵ پلیس

این مقام انتظامی افزود: در جریان سنگ پراکنی این افراد، پنج نفر از نیرو‌های انتظامی که برای حفظ آرامش در محل حضور داشتند مصدوم شدند که برابر گزارش‌های رسیده حال چهار نفر از آن‌ها مساعد و یک نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است.

سرهنگ رسول‌زاده ادامه داد: در این حادثه ۲۲ نفر از افرادی که به دنبال ایجاد ناامنی و سوء استفاده از مطالبه به حق مردم سراوان بودند، شناسایی، دستگیر و پرونده آن‌ها هم اکنون از طریق مرجع قضائی در حال رسیدگی است.

پسماند سراوان سالهاست که بزرگترین و بارزترین چالش گیلان است. این محل دفع زباله که ۳۸ سال پیش آغاز به فعالیت کرد، ابتدا قرار بود به طور موقت میزبان پسماند شهر‌های مرکزی استان باشد که متاسفانه به محلی دائمی تبدیل شد. بی تدبیری مسئولان در این زمینه منجر شد طی یک دهه اخیر اهالی منطقه از مشکلات فراوان زیست محیطی، بیماری‌های عفونی، بوی نامطبوع و همچنین هجوم انواع حشرات رنج ببرند.

اهالی سراوان رشت در سال‌های ۹۵، ۹۶ و ۹۸ نیز در اعتراض به وضعیت نامناسب دفن زباله، راه عبور ماشین‌های حمل زباله را بستند، اما هر بار با وعده‌های متعدد مسئولان وقت دست از اعتراض کشیدند و همواره همکاری خود را نشان دادند.

با این حال اظهارات کنونی مسئولان از امروز پنجشنبه عملیات سازماندهی و بهسازی محل دفن زباله سراوان این شهر آغاز شد. همچنین پیشتر نیز اسدالله عباسی استاندار گیلان اعلام کرد که تا پایان سال هیچ زباله جدید وارد منطقه سراوان نخواهد شد.

سید امیر حسین علوی شهردار رشت هم امروز ضمن عذر خواهی از مردم منطقه سراوان رشت گفت: با کمک هم و همراهی مردم مشکلات محل دفن زباله سراوان رشت را مرتفع خواهیم کرد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.