کد خبر: ۵۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳

جریمه ۵ میلیون دلاری علیه ترامپ در پرونده تجاوز به یک نویسنده

یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا، حکم غرامت ۵ میلیون دلاری صادر شده علیه دونالد ترامپ در پرونده تجاوز جنسی را تایید کرد.
جریمه ۵ میلیون دلاری علیه ترامپ در پرونده تجاوز به یک نویسنده

مخاطب۲۴- یک دادگاه تجدیدنظر فدرال در آمریکا، حکم غرامت ۵ میلیون دلاری صادر شده علیه ترامپ در پرونده تجاوز جنسی و افترازنی به جین کارول نویسنده سرشناس را تایید کرد.



براساس این گزارش، یک هیئت ۳ نفره از قضات دادگاه تجدیدنظر منطقه‌ای دوم منهتن، درخواست ترامپ در این باره که قاضی دادگاه نباید به قضات دادگاه تجدیدنظر اجازه دهد تا مدارکی را که سوء رفتار جنسی مورد ادعا در گذشته درباره ترامپ را که دادگاه و حکم را غیرمنصفانه می‌کند، بررسی کند.



دادگاه اعلام کرد این مدارک از جمله دروغگویی ترامپ درباره توانایی‌های جنسی اش در ویدئویی که در جریان رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۱۶ منتشر شده، یک الگوی رفتاری خاص تکراری مرتبط با اتهامات مطرح شده از سوی کارول است.

بیشتر بخوانید


دادگاه افزود: به طور کلی با در نظر گرفتن همه موارد در این پرونده، ما متقاعد نشدیم که هر خطای ادعایی یا مجموعه‌ای از اشتباهات در احکام شواهد این دادگاه، حقوق اساسی آقای ترامپ را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

       

پیشتر در ماه مه سال ۲۰۲۳ دادگاهی ترامپ را به پرداخت ۵ میلیون دلار غرامت به کارول محکوم کرده بود. آن دادگاه ترامپ را در ارتباط با اتهام تجاوز جنسی و افترازدن به کارول مجرم شناخته بود و ۲/۰۲ میلیون دلار را به عنوان غرامت تجاوز جنسی و ۲/۹۸ میلیون دلار دیگر را برای افترازنی علیه این نویسنده در نظر گرفته بود. اما ترامپ نسبت به این حکم درخواست تجدیدنظر داده بود.



علاوه بر این، دادگاه دیگری در ماه ژانویه ۲۰۲۴، دونالد ترامپ را به دلیل افترازنی در پرونده آزار جنسی جین کارول به پرداخت ۸۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار غرامت محکوم کرد. این دادگاه ترامپ را به دلیل دروغ گو خواندن این روزنامه نگار، به پرداخت این غرامت هنگفت محکوم کرد. ترامپ برای این حکم نیز درخواست تجدیدنظر داده است.



قضات این پرونده متشکل از هفت مرد و دو زن که نامشان فاش نشده است، ترامپ را به پرداخت ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار غرامت به عنوان صدمه جبرانی از جمله ۱۱ میلیون دلار برای خدشه وارد کردن به شهرت کارول محکوم کردند. ترامپ همچنین باید ۶۵ میلیون دلار دیگر به عنوان جریمه مالی به کارول پرداخت کند. جریمه‌ای که این نویسنده آن را برای بازداشتن ترامپ از بدنام کردن او ضروری می‌داند.



ترامپ ضمن رد هر دو اتهام اعلام کرد که هرگز کارول را نمی‌شناخته و او را در حد خود نمی‌داند و کارول این اتهامات را مطرح کرده تا من را بدنام کند.



در همین حال استیون چانگ سخنگوی کمپین ترامپ و مدیر ارتباطات کاخ سفید در دولتش، در بیانیه‌ای اعلام کرد مردم آمریکا خواستار پایان دادن فوری به تسلیح سیاسی سیستم قضایی کشور و پایان دادن به پاپوش‌های سیاسی علیه رئیس جمهور منتخب هستند.



هنوز مشخص نیست که ترامپ درخواست تجدیدنظر خود را در دیوان عالی مطرح می‌کند.  



جین کاورل مقاله نویس سابق مجله الی است. وی در نوامبر ۲۰۱۹ شکایت خود علیه ترامپ را در دادگاه مدنی نیویورک مطرح کرد. وی در بخشی از کتاب خود که دو سال پیش توسط این مجله منتشر شد، مدعی شد که او توسط ترامپ در اتاق پرو فروشگاه لوکس برگ دورف در نیویورک در اواسط دهه ۹۰ میلادی، مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است.



از آن زمان تاکنون بررسی این پرونده به دلیل درگیری‌های مربوط به قانون اساسی به تاخیر افتاده بود و اصلی‌ترین دلیل آن سمت ریاست جمهوری ترامپ و مصونیت سیاسی وی بود.



جین کارول پیشتر گفته بود اگر ترامپ بار دیگر بخواهد پرونده جدیدی را در این باره باز کند، حتما علیه او طرح دعوی خواهد کرد.



این در حالی است که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز ۵ نوامبر برگزار شد و دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با کسب ۳۱۲ رای مجمع گزینندگان و بیش از ۷۰ میلیون آرای مردمی، به عنوان رئیس جمهور منتخب این کشور برگزیده شد. پس از تایید آرای مجمع گزینندگان از سوی کنگره در روز ۶ ژانویه ۲۰۲۵، ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به همراه معاونش جی دی ونس، به طور رسمی قدرت را در دست می‌گیرد.


برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.