کد خبر: ۵۵۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴

احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه قطعی شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: «احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.»
احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه قطعی شد

مخاطب۲۴- اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در نشست خبری امروز گفت: ۹ دی ماه، تجلی اراده ملی در احترام به نظر اکثریت ملت و حراست از جمهوریت نظام در مقابله با قانون شکنان بود.



سخنگوی قوه قضاییه در خصوص اینکه آیا احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه صادر شده است؟ گفت: احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.


وی گفت: در این پرونده شاکی خصوصی وجود نداشت و براساس گزارشات واصله از سوی ضابطین خاص از همان ابتدا دستور ویژه‌ای صادر شد و بعد از اینکه ابعاد قضیه روشن شد، پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل شد و رسیدگی شروع شد.


بیشتر بخوانید

جهانگیر گفت: اگرچه موضوع مرتبط با دو تن از فرزندان جناب آقای مصدق معاون اول سابق قوه قضاییه بود و شخص معاون اول سابق هم به طور طبیعی می‌توانست با طرح این پرونده در معرض آسیب‌هایی قرار بگیرد، اما ایشان هیچ گونه مزاحمتی برای پیگیری پرونده ایجاد نکردند و در ادامه رسیدگی به این پرونده هم با توجه به اینکه استعفا دادند مورد پذیرش ریاست محترم قوه قضاییه قرار گرفت و مسیر پرونده دنبال شد.



سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا در انواع فساد موضوع را تمام و کمال پیگیری می‌کند.



جهانگیر تاکید کرد: پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در سال ۱۴۰۲ با گزارشی که از سوی ضابطین خاص قضایی با موضوع کار چاق کنی و اعمال نفوذ در پرونده‌های کلان اقتصادی و بحث پولشویی مطرح شد تشکیل شد. از جمله مواردی که مطرح شده بود بحث اعمال نفوذ در پرونده‌ها در ارتباط با حدود ۹ فقره پرونده بود که از مهمترین آنها می‌توانیم به اعمال نفوذ در پرونده معروف رستمی صفا و اعمال نفوذ در پرونده موسوم به تخلیه ورزشگاه شهدای قیطریه نام ببریم.



سخنگوی قوه قضاییه گفت: از متهم ردیف اول پرونده که آقای امیرحسین مصدق کهنمویی هست حدود ۵۰ جلسه تحقیق در شعبه بازپرسی به عمل آمد. همچنین از متهم ردیف دوم پرونده که محمدصادق مصدق کهنمویی است حدود ۳۰ جلسه تحقیق در مرحله بازپرسی صورت گرفته است.



وی تاکید کرد: از سایر متهمان مثل متهم حمیدرضا یوسفی و محمد حسینی هر کدام حدود ۵۰ جلسه در مرحله دادسرایی و بازپرسی صورت گرفته و سایر متهمان هم به تفکیک در مرحله بازپرسی از آنها تحقیق به عمل آمد.



سخنگوی قوه قضاییه درباره اینکه آیا در این پرونده از آقای مصدق تحقیقی شد؟ گفت: در این پرونده تحقیقی از معاون اول سابق قوه قضاییه صورت نگرفت.



جهانگیر گفت: این پرونده از ابتدا مستندات سازی شد و فیلمبرداری شده است و در این پرونده شاهد حضور بیش از ۲۰ وکیل بودیم.



سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این پرونده در مرحله دادسرا دارای ۳۵ جلد و هفت هزار صفحه است و در نهایت در دی ۱۴۰۲ به محاکم کیفری شعبه ۱۰۶۴ ارجاع شد.



جهانگیر گفت: این پرونده در نهایت ۷۲ جلد مشتمل بر ۳۵ جلد در دادسرا، ۳۵ جلد در دادگاه و ۲ جلد در مرحله تجدید نظر و دارای ۱۴ هزار برگ پرونده را شامل می‌شود.



سخنگوی قوه قضاییه افزود: دادگاه بدوی رسیدگی به این پرونده را از ۱۵ اسفند با حضور متهمان و وکلای آنها در ۲۶ جلسه به صورت مفصل رسیدگی کرد و در راستای درخواست وکلای متهمان مبنی بر ارجاع به کارشناسی رسمی، پرونده به کارشناسی ارجاع داده شد و کارشناسان بزه پولشویی را تایید کردند و در نهایت پرونده منجر به صدور رأی در مرحله بدوی شد.



وی ادامه داد: هیات قضایی با همه متهمان حداقل سه جلسه حضوری برگزار کردند که در نهایت در این پرونده که ابتدا ۲۸ متهم داشت پس از رسیدگی در مرحله بدوی به ۲۳ نفر تقلیل یافت.

برچسب ها: اصغر جهانگیر
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»