کد خبر: ۵۵۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲

نشست رسانه‌ای مدیر کل ثبت و حریم آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی

حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی در سال‌های اخیر دچار مشکلاتی شده که دست اندرکاران این حوزه را با چالش مواجه کرده است
نشست رسانه‌ای مدیر کل ثبت و حریم آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی

مخاطب۲۴- حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی در سال‌های اخیر دچار مشکلاتی شده که دست اندرکاران این حوزه را با چالش مواجه کرده است.

در این نشست خانم حدادی رئیس اداره میراث طبیعی ناملموس آقای قمی رئیس اداره میراث طبیعی ملموس، آقای ارجمند رئیس اداره حرایم و آقای دوست محمدی از کارشناسان میراث ملموس آقای ایزدی مدیر کل ثبت و حریم آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی را همراهی می‌کردند.
ایزدی ما چون مبنا را بر راستی و صداقت گذاشتیم در یک و نیم سال اخیر که در خدمت دوستان بودم از آمار و نتایج کار راضی نیستیم البته اگر گواه صحبتهایم را بخواهید قابل ارائه است.
ما قائل به این هستیم که سازمان میراث فرهنگی به عنوان یک سازمان علمی و پژوهشی بود و هنوز اعتقادمان بر این است که بایستی بر مبنای علم و تخصص صورت بگیرد.

ایزدی: ما باید قطعا از موضوع آزمون و خطا به دور باشیم ۵۰۰۰ اثر ثبت شده که غالبا در مجموعه های شهریست اگر تعیین عرصه و حریم آنها دقیق نباشد تبدیل می‌شود به یک مکانی که امکان دست اندازی به آن را خودمان با دست خودمان فراهم می‌کنیم. با بهره‌گیری از علوم روز باستانشناسی و ژئو کار علمی و تخصصی انجام می‌دهیم. تمام داشته‌ها و حیثیت ما این حرایم میراث فرهنگی است و وظیفه ما حفاظت و حراست از این حرایم است.

در بسیاری از موارد به دعاوی قضایی ورود کردیم و اکثر آنها را به سامان رساندیم. اگر سواد میراثی مدیران را افزایش دهیم میزان دست اندازی را میتوانیم کاهش دهیم. تا امروز معضل لاینحلی نداشتیم.

نشست رسانه‌ای مدیر کل ثبت و حریم آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.