کد خبر: ۵۵۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۶

تلگرام کانال‌های رسانه‌های روسی را حذف کرد

بر اساس اطلاعات منتشر شده، کاربران تلگرام در برخی کشور‌های اروپایی از قطع دسترسی خود به کانال‌های خبری و رسانه‌ای کشور روسیه خبر داده‌اند و به نظر می‌رسد این اقدام تلگرام در پی دستگیری پاول دورف، مالک تلگرام و برخی قوانین جدید اتحادیه اروپا صورت گرفته باشد. اگرچه نه تلگرام و نه مقامات اروپایی این محدودیت‌ها را به‌طور علنی تایید نکرده‌اند، رسانه‌های روسی مانند ریا نووستی، ایزوستیا، ان تی وی، روسیا وان و روسیاکایا گزتا تأیید کرده‌اند که دسترسی به آنها مسدود شده است.
تلگرام کانال‌های رسانه‌های روسی را حذف کرد

مخاطب۲۴- بر اساس اطلاعات منتشر شده، کاربران تلگرام در برخی کشور‌های اروپایی از قطع دسترسی خود به کانال‌های خبری و رسانه‌ای کشور روسیه خبر داده‌اند و به نظر می‌رسد این اقدام تلگرام در پی دستگیری پاول دورف، مالک تلگرام و برخی قوانین جدید اتحادیه اروپا صورت گرفته باشد.



محدودیت دسترسی اروپایی‌ها به کانال‌های خبری روسی در تلگرام


اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام به تازگی دسترسی به کانال‌های رسانه‌های دولتی روسیه را در چند کشور عضو اتحادیه اروپا، از جمله لهستان، بلژیک، فرانسه، هلند، یونان، ایتالیا و لتونی، مسدود کرده است. کاربران در این کشور‌ها دیگر نمی‌توانند به این کانال‌ها دسترسی داشته باشند و پیام خطایی مبنی بر این‌که محتوا به دلیل نقض قوانین محلی غیرقابل دسترس است، دریافت می‌کنند.



اگرچه نه تلگرام و نه مقامات اروپایی این محدودیت‌ها را به‌طور علنی تایید نکرده‌اند، رسانه‌های روسی مانند ریا نووستی، ایزوستیا، ان تی وی، روسیا وان و روسیاکایا گزتا تأیید کرده‌اند که دسترسی به آنها مسدود شده است. مقامات روسیه این اقدام را به عنوان یک «عمل سانسور سیاسی» و «جنایت علیه خبرنگاران روسی» قلمداد کرده‌اند و وزارت امور خارجه روسیه هشدار داده که اگر سازمان‌های حقوق بشر بین‌المللی مداخله نکنند، کرملین اقدامات تلافی‌جویانه‌ای را در نظر خواهد گرفت.



اتحادیه اروپا همچنین در ماه “May” سال ۲۰۲۴ میلادی تحریم‌هایی را علیه رسانه‌های دولتی روسیه وضع کرد و آنها را به انتشار و حمایت از پروپاگاندا متهم نمود. در پاسخ به این اقدام، مسکو دسترسی به بیش از ۸۰ رسانه اروپایی، از جمله پولیتیکو، اشپیگل و لوموند را در روسیه محدود و متعاقباً مسدود کرد.



پلتفرم‌های بزرگ شبکه‌های اجتماعی نیز به قوانین محلی پایبند بوده و دسترسی به سایت‌های روسی را مسدود کرده‌اند. به‌عنوان مثال، شرکت متا، مالک فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ، در سپتامبر حساب‌های رسانه‌های دولتی روسیه از جمله «آر تی» را در پلتفرم‌های خود ممنوع کرد و اعلام کرد که این رسانه‌ها در عملیات نفوذ فریبنده مرتبط با تبلیغات آنلاین مسکو مشارکت می‌کنند.



در نهایت، تلگرام که سال‌ها تحت نظر رگولاتور‌های اروپایی بوده، پس از دستگیری پاول دوروف، بنیان‌گذار روسی‌تبار این پلتفرم در فرانسه به اتهام تسهیل جرایم آنلاین، بیشتر تحت نظارت قرار گرفته است.

برچسب ها: تلگرام
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.