کد خبر: ۵۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

درخواست جدید جولانی از آمریکا

منابع رسانه‌ای از درخواست رهبر گروه موسوم به «هیئت تحریر الشام» سوریه از آمریکا در رابطه با رژیم صهیونیستی و حضور آن در خاک این کشور پرده برداشتند.
درخواست جدید جولانی از آمریکا

مخاطب۲۴- شبکه عبری «کان ۱۱» در این باره گزارش داد: دولت جدید سوریه به رهبری «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد الجولانی» رهبر گروه هیئت تحریر الشام از آمریکا خواسته است تا رژیم صهیونیستی را برای خروج از منطقه «حائل» در مرز سوریه و به ویژه منطقه «جبل الشیخ» تحت فشار قرار دهد.



طبق این گزارش، علی‌رغم درخواست الجولانی، اما مقامات رژیم صهیونیستی گفتند که هیچ ارتباط رسمی در این مورد دریافت نکرده‌اند.



در همین راستا، یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی به شبکه کان گفت: اسرائیل «امنیت خود را به خطر نمی‌اندازد و درباره آن با کسی سازش نمی‌کند».

بیشتر بخوانید


پس از سقوط دولت «بشار اسد» رژیم صهیونیستی همزمان با حملات هوایی گسترده در سراسر سوریه، مناطقی در جنوب غربی این کشور عربی را نیز اشغال کرده که ناقض توافق صلح بین تل‌آویو و دمشق در سال ۱۹۷۴ است.



پیشتر نیز رسانه‌های عبری فاش کرده بودند که رژیم صهیونیستی به بهانه‌های امنیتی، نامه‌ای به احمد الشرع ارسال و اعلام کرده که از مناطق اشغال شده پس از سقوط حکومت «بشار اسد» خارج نخواهد شد.



به عنوان بخشی از تلاش رژیم صهیونیستی برای بهره برداری نظامی از شرایط سوریه، ارتش این رژیم برای اولین بار پس از سال ۱۹۷۴ چندین کیلومتر وارد خاک سوریه از سمت بلندی‌های اشغالی جولان شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.



رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ارتش اسرائیل قدرت اجرایی در منطقه حائل در مرز سوریه خواهد بود و تسلط بر منطقه حائل در سوریه یک عملیات موقت به دلیل نگرانی از تهدید شبه‌نظامیان است.



پیشتر روزنامه «العربی الجدید» در این باره نوشته بود که در پی بی‌ثباتی اوضاع در سوریه، رژیم صهیونیستی در تکاپو برای سوءاستفاده از این وضعیت است تا با اجرای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن»، نوعی هرج و مرج و آشوب را در سوریه به راه بیندازد.



این رسانه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنین در تلاش برای ماهیگیری از آب گل‌آلود سوریه است تا از برخی صدا‌های غیرعادی سوری‌های مقیم خارج از کشور برای ترویج ایده عادی‌سازی روابط با تل‌آویو و تغییر شکل منطقه استفاده کند.

برچسب ها: تحریر الشام
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»