کد خبر: ۵۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰

در نشست خبری مشترک رئیس جمهوری ایران و امیر قطر مطرح شد

رییس‌جمهور در نشست خبری مشترک با امیر قطر گفت: هرگونه دخالت خارجی برای امنیت منطقه مضر خواهد بود.
در نشست خبری مشترک رئیس جمهوری ایران و امیر قطر مطرح شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از ایرنا، سید ابراهیم رییسی، در نشست خبری مشترک با تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر که عصر امروز پنجشنبه در مجموعه سعدآباد برگزار شد، گفت: در مذاکراتی که امروز با امیر قطر داشتیم علاوه بر تاکید بر گسترش روابط بین ایران و قطر در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی، گردشگری و انرژی تاکید شد که سرمایه گذاری‌های مشترکی بین دو کشور انجام شود و توسعه و گسترش روابط دو کشور مورد تاکید ما بود.

 

در نشست خبری مشترک رئیس جمهوری ایران و امیر قطر مطرح شد

رییسی تاکید کرد: در سفری که اسفند ماه سال گذشته به کشور دوست و برادر و همسایه قطر داشتیم، مذاکرات و مقدماتی برای توسعه روابط بین دو کشور انجام شد و لازمه به نتیجه رسیدن آنچه که در دوحه و این نشست مطرح شد، اقداماتی است که باید از ناحیه جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون مشترک بین دو کشور و عزیزان ما در کشور قطر انجام شود.

وی تصریح کرد: امیر قطر هم به این موضوع تاکید داشتند که روابط بین دو کشور می‌تواند در حوزه‌های مختلف انجام شود.

رییس جمهور با اشاره به موضوع حل مسائل منطقه‌ای در گفتگو با امیر قطر گفت: مدیران، مسوولان و دولت‌هایی که در منطقه حضور دارند، بدانند که هرگونه دخالت کشور‌های خارجی و غربی‌ها در منطقه نه تنها امنیت ساز منطقه نیست بلکه برای امنیت منطقه مضر است و آنچه که سبب حل مسائل منطقه می‌شود به دست مدیران توانای منطقه است.

رییس جمهور ادامه داد: در این دیدار دو کشور بر مسائل منطقه تاکید داشتند به ویژه مسئله یمن که باید هرچه زودتر محاصره یمن شکسته شود و مردم یمن برای کشور خودشان تصمیم بگیرند.

وی ادامه داد: همچنین تاکید داشتیم که مردم افغانستان باید نسبت به کشور خودشان دولتی فراگیر داشته باشند که بتواند همه گروه‌های سیاسی و همه قومیت‌ها را در بر بگیرد و امنیت پایدار در افغانستان برپا شود.

رییس دولت سیزدهم یادآور شد: در این دیدار نسبت به آزادی فلسطین و قدس شریف تاکید داشتیم و تاکید داریم. چرا که باید محاصره مردم غزه شکسته شود و جنایات هولناکی که توسط رژیم صهیونیستی انجام می‌شود، پایان بپذیرد و در همین رابطه جا داره شهادت خانم شیرین ابوعاقله را به خانواده ایشان و آقای امیر قطر که همکار خبرگزاری الجزیره بوده تسلیت عرض کنم.

رییسی با بیان اینکه اینگونه جنایات نمی‌تواند به هیچ عنوان برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز باشد، عنوان کرد: بلکه چنین جنایت‌هایی، نفرت عمومی را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی بیش از پیش خواهد کرد.

رییس جمهور در ادامه گفت: علاوه بر شبکه الجزیره به همه خبرنگاران در سراسر عالم تسلیت عرض می‌کنیم که خبرنگار آزاده‌ای با ظلم رژیم صهیونیستی به شهادت رسید و امروز جامعه رسانه و خبرنگاران باید از سویی به خود ببالند که صدای مظلومیت ملت فلسطین را به عالم مخابره کردند و از طرف دیگر بدانند که این جنایات حتما پایدار نخواهد ماند.

رییسی یادآور شد: بدون تردید سفر آقای امیر قطر به جمهوری اسلامی ایران، نقطه عطفی است در ارتقاء روابط بین دو کشور و دو ملت و حتما نقش بسزایی در روابط و همکاری دو کشور در سطح منطقه، جهان و بین الملل خواهد داشت.

رییس دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: بار دیگر به آقای امیرقطر، همکاران، و وزرای محترم خوشآمد گفته و امیدواریم این سفر برای دو کشور سرشار از خیر و برکت باشد.

تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در ادامه گفت: روابط ایران و قطر روابطی مستحکم و استوار و مبتنی بر حس همجواری است.

وی افزود: سفر اخیر آقای رئیس جمهور رئیسی به قطر سفر بسیار مهمی بود. امروز در رابطه با مسائل مختلف به گفتگو نشستیم و تاکید داشتیم که حل اختلافات در منطقه فقط از طریق گفتگو میسر است.

امیر قطر افزود: درباره مذاکرات وین، قطر نگاه مثبتی به آن داشته و معتقدیم گفتگو راه‌حل این مسئله است.

وی با اشاره به جام جهانی ۲۰۲۲ نیز اظهار داشت: این مسابقات در نوامبر و دسامبر سال ۲۰۲ میلادی برگزار می‌شود و از همه ایرانیان علاقه‌مند دعوت می‌کنیم تا بیایند و شاهد مسابقات باشند. تأکید می‌کنم که این رویداد حتما استثنایی خواهد بود و به‌خاطر کمک‌های جمهوری اسلامی برای موفق برگزار شدن جام جهانی نیز تشکرمی‌کنیم.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»