کد خبر: ۵۶۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۱

رونمایی از نسخه نفیس خطی شرح دیوان منسوب به حضرت علی (ع)

​در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، از نسخه نفیس "شرح دیوان منسوب به حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی‌طالب (ع) " در نگارخانه ترانه باران رونمایی شد.
رونمایی از نسخه نفیس خطی شرح دیوان منسوب به حضرت علی (ع)

مخاطب ۲۴- این رویداد با عنوان "علی بارانِ حِکمَت" و با حضور جمعی از اساتید برجسته خط و خوشنویسی و پژوهشگران حوزه کتابت برگزار گردید.

 

 نسخه نفیس "شرح دیوان منسوب به حضرت علی (ع) " تألیف "قاضی کمال‌الدّین میرحسین بن معین‌الدّین مِیبُدی یزدی" که در سال ۹۰۹ هجری قمری درگذشت، به عنوان یک اثر درخشان و ارزشمند به نمایش درآمد. این کتاب به خط نسخ ممتاز منسوب به وصال شیرازی از قرن ۱۳ هجری قمری مزین شده و کارشناسان بر تأکید بر ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد آن تأکید کردند.

 

امیر عاملی، خوشنویس و پژوهشگر، با اشاره به عیار بالای این نسخه گفت: " تمام جنبه‌های هنری از جمله خط، کتابسازی، تذهیب و جلدسازی در این کتاب به بهترین نحو به نمایش درآمده است. "

 

محبوبه کاظمی دولابی، مدیر مسئول نگارخانه ترانه باران، هم در اینباره گفت: "این نسخه نفیس متعلق به یک مجموعه خصوصی است که طی سال‌ها به خوبی نگهداری شده است. مجموعه‌داران به عنوان خادمان بی نام و نشان حوزه هنر و فرهنگ نقش مهمی در حفظ آثار اصیل و نفیس دارند، آنان با حفظ آثار فرهنگی و هنری، بدون اینکه نام و نشانی از آنان باشد میراث را برای آیندگان حفظ میکنند و باید از آنها قدردانی کرد. "

 

امیر حسین تربیت، مجموعه‌دار این اثر، در خصوص اصالت آن گفت: "این کتاب به عنوان یک میراث خانوادگی به من رسیده و پس از کارشناسی مشخص شد که خط آن منسوب به وصال شیرازی است. استحکام و زیبایی خط نسخ این اثر واقعاً چشم‌نواز است. "

 

دیوان منسوب به حضرت علی (ع) دارای ۹۷۸ صفحه بوده و هر دو طرف صفحات آن آهار مهره شده و مرکب آن با رنگ‌های سیاه و قرمز یکدست است، که نشان‌دهنده عیار بالای این نسخه نفیس است.

برچسب ها: کتاب
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.