کد خبر: ۵۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
هشدار فعالیت سامانه بارشی در کشور

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۵

سازمان هواشناسی با صدور هشدار فعالیت سامانه بارشی در کشور به مردم توصیه کرد از امروز تا روز دوشنبه ۸ بهمن از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۵

مخاطب ۲۴- بر اساس نقشه همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز جمعه در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده باران و برف رخ می‌دهد و در نیمه شرقی کشور جو آرام است.

 

شنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در مناطقی از جنوب غرب، غرب و برخی نقاط شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران ابرناکی بارش باران و برف و وزش باد رخ می‌دهد.

 

یکشنبه آینده این وضعیت در این مناطق ادامه خواهد داشت. همچنین با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر بارش و کاهش نسبی دما در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران نیز پیش بینی می‌شود.

 

دوشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی در جنوب غرب، جنوب، مرکز کشور شامل استان‌های بوشهر، نیمه شمالی فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های اصفهان، مرکزی و قم است. ضمن اینکه بارش همراه با کاهش نسبی دما در سواحل شمالی، اردبیل و شرق آذربایجان شرقی و رگبار پراکنده در دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران روی خواهد داد.

 

سه شنبه میزان بارندگی و وزش باد در مناطق ذکر شده افزایش می‌یابد و گستره فعالیت این سامانه مناطقی از شرق و شمال شرق را نیز فرا می‌گیرد. در استان‌های خوزستان، شرق لرستان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و نیمه جنوبی خراسان رضوی نیز بارش باران و برف پیش بینی می‌شود. طی این روز در استان‌های جنوبی گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی شده و وزش باد در نوار شرقی و نوار جنوبی کشور افزایش می‌یابد.

 

از بعدازظهر دوشنبه و طی روز سه شنبه خلیج فارس و دریای عمان و دریای خزر مواج است.

 

سازمان هواشناسی همچنین طی هشداری از نفوذ سامانه بارشی به کشور طی امروز و فعالیت آن تا روز دوشنبه ۸ بهمن خبر داد.

 

نوع مخاطره سامانه بارشی بارش برف و باران، در برخی نقاط وزش باد شدید، در نواحی مستعد گرد و خاک و در مناطق جنوبی با رعدوبرق است و امروز در استان‌های خوزستان، ایلام، همدان و لرستان، فردا شنبه ۶ بهمن در استان‌های  لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری و شمال شرق و شمال خوزستان و یکشنبه آینده در لرستان، همدان، ایلام، خوزستان، چهارمحال بختیاری، اردبیل، گیلان، زنجان، شمال استان‌های قزوین، تهران و البرز، مرکزی و غرب اصفهان فعال است.

 

روز دوشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی افزایش یافته و در ۲۱ استان کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، فارس، بوشهر، همدان، زنجان، شمال استان‌های تهران، البرز و قزوین، مرکزی، غرب و جنوب اصفهان، اردبیل، مازندران، گیلان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش برف و باران را به دنبال دارد.

 

سازمان هواشناسی اثر مخاطره سامانه بارشی را احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها و کولاک برف، بویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، احتمال آب‌گرفتگی معابر، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقت، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و احتمال اختلال در انتقالِ حامل‌های انرژی، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها اعلام کرده است.

 

این سازمان توصیه کرده مردم از  سفر‌های غیر ضروری به ویژه در گردنه‌های برف گیر خودداری کنند.

 

تجهیز خودرو‌ها به وسایل زمستانی و سوخت کافی، بویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیرو‌های امدادی، راهداری و شهرداری‌ها، همچنین دستگاه‌های اجرایی جهت برف‌روبی در جاده‌ها و شهرها، عدم تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها، پرهیز از قرار گرفتن در بستر و حریم رودخانه‌ها از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی برای مدیریت وضعیت در چهار روز فعالیت سامانه بارشی است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.