کد خبر: ۵۶۸۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۸

هوای تهران تا یکشنبه آلوده است

طبق پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران، از امروز تا یکشنبه پیرو هشدار آلودگی سطح زرد، آسمان صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود که در نواحی پرتردد و صنعتی در برخی ساعات به ویژه از امروز تا ظهر شنبه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا همراه است، به همین دلیل آلودگی هوا در روز‌های آینده ادامه دارد.
هوای تهران تا یکشنبه آلوده است

مخاطب ۲۴- براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، همچنین از روز‌های شنبه تا سه‌شنبه هفته جاری آسمان قسمتی ابری تا نیمه ابری در برخی ساعات ابری و در نیمه شمالی استان گاهی بارش پراکنده باران و برف پیش‌بینی می‌شود. البته در ارتفاعات افزایش ابر و بارش برف قابل انتظار است.

 

برپایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی استان تهران از امروز تا ظهر سه‌شنبه با فعالیت سامانه بارشی آسمان نیمه ابری گاهی ابری همراه با وزش ملایم باد پیش‌بینی می‌شود.

 

پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که از روز دوشنبه کاهش محسوس دمای هوای استان قابل پیش‌بینی است.

 

هوای پایتخت سردتر می‌شود

 

همچنین براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، از امروز جمعه تا سه‌شنبه دمای هوای تهران تغییرات محسوسی دارد به طوری که از ۱۰ درجه در روز جمعه به هفت درجه در روز دوشنبه خواهد رسید و در نهایت دمای پایتخت در روز سه‌شنبه به درجه می‌رسد. یعنی در این بازه زمانی تا دوشنبه هوا سه درجه سردتر می‌شود.

 

براساس اعلام این اداره کل، از روز جمعه آسمان پایتخت کمی ابری تا نیمه ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد و بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

 

براساس پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران، کمینه دمای هوای پایتخت نیز در این بازه زمانی روند کاهشی نسبی دما دارد به طوری که از سه درجه در روز جمعه به صفر درجه تا سه‌شنبه می‌رسد و این آمار‌ها نشان می‌دهد که شب‌های مردم تهران با تجربه سرما پیش خواهد رفت.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان، وضعیت هوای ۲۴ ساعت گذشته این استان به این شیوه بوده که گرم‌ترین نقطه با بیشینه ۱۰ درجه سانتی‌گراد به ورامین اختصاص دارد و توچال نیز با منفی هفت درجه سانتی‌گراد به عنوان سردترین نقطه استان تهران بوده، اما کمینه دمای این منطقه منفی ۱۱ درجه بود.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.