کد خبر: ۵۷۰۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۴

حمله مسلحانه افراد ناشناس به پتروپالایشگاه رامهرمز

عبدالله خیران پور فرماندار رامهرمز با اشاره به اینکه پیش از این تعرض‌هایی نیز به مجموعه پتروپالایش ابوالفارس صورت گرفته است بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که اعتراضات محلی و نگرانی‌های پیش آمده در زمینه بکارگیری نیرو‌های بومی، منشاء این نوع تعرض‌ها است.
حمله مسلحانه افراد ناشناس به پتروپالایشگاه رامهرمز

مخاطب۲۴- فرماندار رامهرمز با اشاره به اینکه حادثه تیراندازی به ماشین آلات شرکت پتروپالایش ابوالفارس شب گذشته خارج از حوزه سرزمینی این شهرستان بوده است گفت: این ماشین آلات برای ایجاد کانال آب و خط لوله انتقال در منطقه "پتک" از توابع شهرستان باغملک مستقر بودند.

 

عبدالله خیران پور اظهارکرد: تیراندازی افراد ناشناس به سمت ماشین آلات مربوط به این مجموعه بخش خصوصی، کشته یا مصدومی نداشت.

 

وی با اشاره به اینکه پیش از این تعرض هایی نیز به مجموعه پتروپالایش ابوالفارس صورت گرفته است بیان کرد: بررسی ها نشان می دهد که اعتراضات محلی و نگرانی های پیش آمده در زمینه بکارگیری نیروهای بومی، منشاء این نوع تعرض‌ها است.

بیشتر بخوانید

رییس شورای تامین شهرستان رامهرمز با بیان اینکه از سوی مجموعه شرکت پتروپالایش ابوالفارس گزارش مکتوبی مبنی بر حوادث شب گذشته ارسال نشده است بیان کرد: با این وجود، از دقایق اولیه این تیراندازی ها، جامعه اطلاعاتی و امنیتی برای برخورد با عوامل تیراندازی اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده اند.

 

خیران پور تصریح کرد: حمایت از فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری های بخش خصوصی در اولویت کاری اعضای شورای تامین است و از این موضوع کوتاه نخواهیم آمد.

 

وی اظهار امیدواری کرد: رصدها و پایش اطلاعاتی در خصوص موضوع تیراندازی ها در حال انجام است و قطعا با هرگونه ناامنی و برهم زدن نظم عمومی در منطقه برخورد قاطع انجام می شود.

 

وی یادآور شد: طی مکاتبات متعدد از مجموعه مدیریتی شرکت پتروپالایشگاه ابوالفارس خواسته شده تا در نشست های شورای تامین شهرستان برای بررسی مشکلات و تعرض های پیش آمده حضور یابند؛ اما تاکنون استقبالی از سوی مدیران این شرکت را شاهد نبودیم.

 

درخواست مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس برای برخورد جدی با عوامل تیراندازی

 

مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس با تاکید بر اینکه چندین نوبت تیراندازی و تخریب تجهیزات از سوی عوامل ناشناس در خصوص تاسیسات این شرکت طی سال های گذشته صورت گرفته است گفت: به عنوان یک سرمایه گذار و فعال اقتصادی انتظار برخورد با عوامل چنین حوادثی را دارم.

 

مهدی حبیبی خراسانی پیشرفت فیزیکی طرح پتروپالایش ابوالفارس را پس از چهار ۲۱ درصد سال عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه دارای ۲۷۰ مجوز است که هایتک ترین تکنولوژی در حوزه پتروپالایش ها محسوب می شود.

 

وی ادامه داد: قرارداد مهندسی با لایسنسور خارجی به منظور ادامه عملیات اجرایی طرح منعقد شده است و فاینانس مورد نیاز این طرح با مشارکت سرمایه گذار خارجی نیز تامین شده است.

 

مدیرعامل پتروپالایش ابوالفارس تاکید کرد: در صورت همکاری های لازم از سوی مجموعه های مربوطه، این طرح ۲۸ ماه آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید.

 

شهریورماه سال ۱۳۹۹ عملیات اجرایی پروژه پتروپالایشگاه ابوالفارس با حضور محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

 

این پروژه با ظرفیت ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز و تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی، برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم و یک هزار نفر پس از بهره‌برداری شغل ایجاد می‌کند.

بخش ابوالفارس با حدود ۱۶۸ حلقه چاه نفت یکی از نفت‌خیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل دارا بودن نفت سبک این منطقه، برای فرآورده‌های تولیدی پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

 
 
برچسب ها: رامهرمز
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.