کد خبر: ۵۷۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵

به شرط پرداخت حق ورودی تمام گوشی‌ها رجیستر می‌شوند

سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد: تمامی گوشی‌ها امکان ثبت اطلاعات و ریجستری با پرداخت حقوق ورودی بر اساس ارزش‌گذاری گمرک را دارد.
به شرط پرداخت حق ورودی تمام گوشی‌ها رجیستر می‌شوند

مخاطب۲۴- حمیدرضا دهقانی‌نیا درباره تدبیر هیات دولت و صدور مصوبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ برای رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه اظهار داشت: در متن مصوبه دولت تاکید شده است که تمامی تلفن‌های هوشمند موجود در کشور می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند و مالکان آنها نسبت به ثبت اطلاعات و پرداخت حقوق ورودی بر اساس شیوه نامه‌ای که قاعدتاً گمرک جمهوری با همکاری وزارتخانه‌های صمت و ارتباطات تدبیر می‌کنند، اقدام کنند.



وی به اقدامات ستاد مرکزی در خصوص ارائه ۲ پیشنهاد به هیات دولت اشاره کرد و گفت: بر اساس پیشنهادات ستاد مرکزی به دولت، موارد بررسی شده و هیات دولت در ۳۰ دی اعلام کرد که تمامی مشکلات حل می‌شود و تمامی گوشی‌ها می‌توانند ثبت اطلاعات و رجیستری را انجام دهند.

بیشتر بخوانید


سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: پرداخت حقوق ورودی بر اساس ارزشی که در گمرک ایران محاسبه می‌شود، انجام خواهد شد و همچنین تمهیدات لازم اندیشیده می‌شود و با تهیه شیوه نامه، شفاف سازی خواهد شد.



دهقانی نیا یادآورشد: مشکلی بابت ثبت اطلاعات گوشی‌ها و استفاده این گوشی‌ها از شبکه اپراتوری کشور نخواهد بود.

برچسب ها: رجیستری
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.