کد خبر: ۵۷۴۲۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹

معاون وزیر راه: ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن زندگی می‌کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن و ناپایدار به وسعت ۱۷۰ هزار هکتار زندگی می‌کنند، گفت: بنابراین مرکز آمار در تهیه آمار این واحد‌ها اگر سازه‌ای دیده باشد، ساختمان را در ردیف ساختمان‌های دارای اسکلت قرار می‌دهد؛ بنابراین این ساختمان‌های ناپایدار، سازه هم ندارند و احتمالا با ۴ تا ۵ ریشتر زلزله تخریب می‌شوند.
معاون وزیر راه: ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن زندگی می‌کنند

مخاطب۲۴- عبدالرضا گلپایگانی، مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری درباره میزان تعداد ساختمان ناایمن در کشور اظهار داشت: ساختمان‌های ناایمن و ناپایدار هم در بافت فرسوده و هم در مناطق حاشیه نشیی وجود دارند. بطوریکه در حال حاضر حدود ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن و ناپایدار به وسعت در ۱۷۰ هزار هکتار زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: البته تمام این وسعت ۱۷۰ هزار هکتار جزو محدوده‌های شهری محسوب می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که این ساختمان‌ها در برابر چند ریشتر زلزله تاب‌آوری دارند، گفت: یکی از معیار‌های تشخیص فرسودگی ساختمان‌ها، مقاوم نبودن و پایدار نبودن ساختمان است. ملاک ناپایداری ساختمان هم این است که یک سازه قابل دیدن نداشته باشد؛ بنابراین مرکز آمار در تهیه آمار این واحد‌ها اگر سازه‌ای دیده باشد، ساختمان را در ردیف ساختمان‌های دارای اسکلت قرار می‌دهد و بنابراین این ساختمان‌های ناپایدار سازه هم ندارند و احتمالا با ۴ تا ۵ ریشتر زلزله هم تخریب می‌شوند.

گلپایگانی با بیان اینکه نوسازی بفت فرسوده از تکالیف برنامه نهضت ملی مسکن است، افزود: نوسازی بافت فرسوده سهم ۲۵ درصدی از تسهیلات پرداختی در حوزه مسکن دارد و طبق قانون باید سالانه ۱۰۰ هزار واحد بافت فرسوده نوسازی شود، اما از این میزان پرداخت وام، کمتر از ۲ درصد آن پرداخت شده است؛ بنابراین سیاست‌های نوسازی هنوز محقق نشده است.

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده شهری موجود است که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد نیاز به نوسازی و مقاوم‌سازی دارد، تاکید کرد: پایداری و نوسازی بافت‌های فرسوده و تاریخی و همچنین ساماندهی اسکان‌های غیررسمی از جزو اهداف شر بازآفرینی شهری است و براساس قانون سرانه‌های بافت فرسود باید به متوسط سرانه شهر‌ها برسد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.