کد خبر: ۵۷۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸

فرشید سمیعی استقلال کجاست و چه می کند؟

آنقدر بحران اطراف استقلال دیده می‌شود که کمتر کسی این سوال را از خودش می‌پرسد فرشید سمیعی کجاست تا درباره‌ی قرارداد موسیمانه توضیح دهد.
فرشید سمیعی استقلال کجاست و چه می کند؟

مخاطب ۲۴- استقلال تهران در بحران به سر می‌برد و تکلیف نیمکت این تیم هنوز مشخص نیست. این البته اتفاق تکراریی نیست و استقلال در کمتر از هر یکسال یکبار در پنج شش سال اخیر با این پدیده دست و پنجه نرم کرده است. بیشتر مربی‌های این تیم نهایتا یک سال روی نیمکت آن نشسته‌اند و برخی مانند این فصل حتی چند هفته!

در چنین شرایطی هواداران استقلال بیش از هر وقتی فشار وارد می‌کنند تا تکلیف تیم مشخص شود. مسئله‌ای که گویا مدیران استقلال چندان روی آن حساسیتی ندارند و در آرامش کامل در حال سفر و مذاکره هستند تا ببینند چه کسی را به نیمکت این تیم وصل می‌کنند.

در پایان هم احتمالا اتلاف وقت و از دست دادن فرصت‌ها و نداشتن مهارت کافی مذاکره موجب می‌شود که تن به قراردادی بدهند که احتمالا همه جوره به ضرر تیم است. درست مثل اتفاقی که در ماجرای موسیمانه رخ داد. استقلالی‌ها چنان وقت تلف کردند که در نهایت به گزینه‌ای، چون موسیمانه رضایت دادند که مربی با کارنامه‌ای بود، اما مبلغی بیشتر از قیمت واقعی‌اش از استقلال گرفت. مردی که نهایتا با ۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار دلار می‌تواند برای یک فصل روی نیمکت هر تیمی در منطقه خاورمیانه بنشیند با قراردادی ۱.۲ میلیون دلاری به استقلال آمد و در نهایت هم خیلی راحت قرارداد را فسخ و از تیم جدا شد.

بیشتر بخوانید

استقلال تهران حالا بار دیگر در این لوپ قرار دارد و اتلاف وقت و از دست دادن گزینه‌ها آنها را نهایتا و احتمالا به یک مربی بیکار در منطقه خاورمیانه می‌رساند که چند برابر قیمت واقعی خودش از آنها پول می‌گیرد. قراردادی که به تازگی اسماعیل کارتال هم با پرسپولیس منعقد کرده چندان تفاوتی با این وضعیت ندارد و به گفته نشریات ترکیه‌ای او بهترین قرارداد مالی دوران ورزشی‌اش را با پرسپولیس منعقد کرده است.

اگر بخواهیم نگاهی به گذشته داشته باشیم و از آن درس بگیریم همین حالا وقتش است که مدیرانی که منجر به عقد قراردادی غیرمنطقی با موسیمانه شدند را مورد مواخذه قرار دهیم. فرشید سمیعی و احمد شهریاری الان کجا هستند که بگویند چرا چنین قرارداد غیرشفاف و ناعادلانه‌ای با موسیمانه امضا کرده‌اند که در آن کمترین چیزی که لحاظ شده اعتبار و آبروی استقلال است؟

اگر بخواهیم جلوی ضرر را بگیریم راهش همین الان و همین جا است. باید یکبار برای همیشه هزینه‌ای برای مدیران و تصمیم‌گیری‌های‌شان ایجاد کنیم که مدیران بعدی بدانند نشستن روی این صندلی به معنی حیف و میل کردن هزینه و بودجه باشگاه نیست. آن هم باشگاه‌هایی که یک صدم امکانات و زیرساخت‌های رقبای خودشان در همین حاشیه خلیج فارس را ندارند و سفرهای‌شان به عربستان با تحقیر و شکست‌های ۳ گله و ۴ گله همراه است!

برچسب ها: استقلال تهران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.